Huis inrichting, Industrieel interieur

Van kantoor tot droomloft


Loft woningen en appartement zijn super hot. Vooral onder de wat ‘jongere’ generatie zijn loft woningen enorm populair. Deze bevinden zich vaak in de stad, bevatten stoere details en zijn vaak voorzien van een open ruimtelijke karakter.

Dit zijn ook de redenen waarom de eigenaar besloot om dit loft appartement te kopen, gelezen in de Poolse stad Poznan. Het was een kantoor die al lange tijd niet meer in gebruik was, en samen met de interieurontwerpers van Cuns Studio hebben ze hét droomhuis gecreëerd.

Van kantoor tot droomloft

Van kantoor tot droomloft

Houten balken en bakstenen muren

Het loft appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van het complex onder het nok van het dak. Hierdoor is het extra ruimtelijk en vormen de originele houten balken samen met de bakstenen muren de belangrijkste sfeerelementen van het interieur. Je hoeft bovendien niet bang te zijn dat het te donker is, want over de gele breedte vind je grote dakramen, die overdag de hele loft voorziet van natuurlijk zonlicht.

Speelse indeling

De interieurontwerpers hebben het open karakter omarmd en gecombineerd met een speelse indeling en modern industrieel interieur. Zo zijn er slaapkamers gecreëerd op de vliering, en hangt er boven de woonkamer een groot zwart net, waar je heerlijk kunt loungen. In de inrichting vind je een mix van moderne meubels en stoere industriële accessoires.

Van kantoor tot droomloft

Van kantoor tot droomloft

Van kantoor tot droomloft

Van kantoor tot droomloft

Van kantoor tot droomloft

Fotografie: Hannadlugosz.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam