Huis inrichting, Industrieel interieur, Modern interieur

Uniek appartement met een modern industrieel interieur


DOME HOME is een appartement gelegen in Madrid. De ligging is uniek, op de bovenste verdieping van een prachtig karakteristiek gebouw met een enorme koepel, waar het appartement ook naar is vernoemd. De eigenaar gaf de opdracht aan interieur- architectenbureau idoia otegui om het appartement volledig te verbouwen. Kijk snel verder, want het resultaat is verbluffend!

uniek appartement modern industrieel interieur

Het appartement heeft twee woonlagen, met de woonkamer, keuken en een inloopkast op de eerste verdieping, en de slaapkamer en badkamers op de tweede verdieping.

De eerste verdieping heeft een open karakter gekregen, waardoor het lekker ruimtelijk is. Ook zorgen de vele raampartijen ervoor dat het heerlijk licht is. Door te kiezen voor voor houten jaloezieën kan de lichtinval op een perfecte manier gecontroleerd worden. Wil je dezelfde jaloezie kopen? Bij Topjaloezieen.nl kan je het volledig op maat laten maken, in verschillende kleuren en materialen.

Woonkamer met open keuken

De woonkamer grenst direct aan de open keuken. Open, maar visueel gescheiden door het verschil in de vloer. In de woonkamer vind je een sfeervolle warme vloer, die overloopt op een prachtige hexagon tegelvloer in de keuken.

grote hanglamp boven eettafel keuken blauwe fluwelen eetkamerstoelen houten eettafel

Inloopkast/logeerkamer

Ook de inloopkast heeft een open karakter gekregen, die middels een open boog-deuropening vanuit de woonkamer te bereiken is. Een vrij ruime inloopkast die super kleurrijk en vrolijk is ingericht. Op de vloer vind je dezelfde hexagon tegels als de keuken, terwijl zowel de wanden als het plafond behangen is met bloemetjesbehang. Naast de strakke op maat gemaakte inbouwkast, vind je in deze kamer ook een slaapbank. Het wordt dus ook als een logeerkamer gebruikt.

inloopkast maatkasten bloemetjes behang

Strak en rauw

Een deels van de muren en de plafonds zijn strak en wit afgewerkt, die een bijzonder contrast vormen met de rauwe muren en plafond. Deze geven het interieur een stoer industrieel tintje.

Moderne zwarte keuken en kleurrijke woonkamer

In de keuken is er gekozen voor moderne zwarte keukenkasten, en een strak gestuukt en grijs geverfd keuken achterwand. Rondom de grote houten eettafel vind je acht blauwe fluwelen eetkamerstoelen, terwijl er een grote zwarte hanglamp boven de eettafel hangt.

De woonkamer is erg kleurrijk geworden, met een gele fluwelen bank met daarop kleurrijke sierkussens, een vintage vloerkleed en blauwe en gele ronde salontafels.

rauwe muren woonkamer

Naast de zithoek is de trap gerealiseerd – een stoere stalen trap die met een houten platform begint en overloopt op de zwevende trap met houten traptreden. Een blikvanger an sich!

zwevende stalen trap houten traptreden

Badkamer en dakterras

Bovenaan de trap vind je aan de linkerkant het dakterras. Een heerlijke zonnige buitenruimte, waar je even af kunt koelen. Er is niet alleen een buitendouche ingericht, maar je vindt er ook een klein voetenbadje.

industriële muren interieur

dakterras voetenbadje dakterras buitendouche

Het appartement is ingericht met twee badkamers. Één van de badkamers heeft blauwe tegels op de onderste helft van de muren, wat de badkamer een algehele rustgevende sfeer geeft. De radiatoren die gemaakt zijn van koperen buizen staan er super mooi bij. De wastafel is erg groot evenals de spiegel. In de douche zit een deur, waar je ook toegang hebt tot het dakterras.

smalle badkamer witte muren kleine badkamer groene muren inloopdouche kleine badkamer groene muren doorkijk raam badkamer

Net als in de inloopkast op de eerste verdieping, is de slaapkamer ook ingericht met strakke maatkasten. De houten vloer zorgt voor een aangename warme sfeer. Maar wat deze slaapkamer echt bijzonder maakt, is dat je er een trap vindt, die leidt naar de zolder onder de koepel.

moderne slaapkamer inbouwkast

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam