Slaapkamer inspiratie

Twijfelaar bed


Je hebt een eenpersoonsbed, een tweepersoonsbed en ook een twijfelaar bed. Een eenpersoonsbed is natuurlijk voor één persoon, een tweepersoonsbed voor twee personen, maar een twijfelaar bed zit daar eigenlijk een beetje tussenin. Dit verklaart ook de naam. Is het nou voor één persoon of twee personen? In de praktijk kan het beiden.

Twijfelaar bed

Het formaat van een twijfelaar bed zit tussen de 100 en 120 cm. Iets breder dan een eenpersoonsbed en iets smaller dan een tweepersoonsbed. Je vraag je misschien af waarom mensen zo’n bed willen nemen. Het antwoord is simpel. Als je alleen slaapt, dan heb je lekker veel ruimte. En als je met z’n tweeën slaapt, dan heeft het vaak te maken met het feit dat je een kleine slaapkamer hebt.

Twijfelaar bed

Twijfelaar bed

Twijfelaar bed kopen

Er zijn veel woonwinkels die twijfelaar bedden in hun assortiment hebben opgenomen. IKEA zou je bijna de specialist kunnen noemen. Maar ook Leenbakker, Woonexpress en verschillende beddenspeciaalzaken zullen dit ongetwijfeld hebben. Dit geeft al aan hoe populair deze bedden zijn. Hoe dit er in de praktijk uitziet in de slaapkamer? Ik heb een aantal mooie voorbeelden voor je verzameld. Hier kan je dus leuke inspiratie en ideeën opdoen!

Twijfelaar bed kinderkamer

Een twijfelaar bed is ook ideaal voor de kinderkamer!

Twijfelaar slaapbank

De twijfelaar slaapbank is ook handig! Overdag is het een bank en in de avond klap je het uit als bed. Super handig voor een klein eenkamerappartement.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam