Tuininspiratie

Eenvoudige tuinrenovatie met nieuwe schuttingen


Een leuk en comfortabel ingerichte tuin is voor elke woning een toegevoegde waarde. Helaas zijn er nog steeds super té veel verwaarloosde tuinen die niet benut zijn. Hoe langer het duurt hoe meer gedemotiveerd je raakt om het op te knappen. Onze boodschap is om deze zomer de schakel om te zetten om je tuin eens flink aan te pakken! Om je te inspireren en te motiveren, willen we met onderstaande tuinrenovatie laten zien.

Tuinrenovatie met nieuwe schuttingen

Tuinrenovatie met nieuwe schuttingen

Het goede nieuws is, is dat een tuinrenovatie helemaal niet zo drastisch hoeft te zijn. Enkele aanpassingen kunnen vaak al groot verschil maken. Deze tuin is daar het perfecte voorbeeld van. De schuttingen kan je eigenlijk geen schuttingen meer noemen. En het houtwerk is ook toe aan een flinke opknapbeurt.

Zo gezegd zo gedaan. De oude schuttingen zijn vervangen door nieuwe met zwart geschilderde schuttingen. Hierbij is het houtwerk van het huisje ook gelijk meegenomen. Je ziet meteen wat voor een verschil dit heeft op de tuin. Wat zitmeubelen, een aantal leuke planten en bloemen erbij, en je tuin is klaar voor de zomer begint!

Tuinrenovatie met nieuwe schuttingen

Tuinrenovatie met nieuwe schuttingen

Tuinrenovatie met nieuwe schuttingen

Het belang van goede schuttingen

Deze tuinrenovatie laat zien wat voor verschil schuttingen kunnen maken. Maar schuttingen zijn niet alleen voor de mooi. Schuttingen hebben een hele belangrijke functie. Met schuttingen zorgt bijvoorbeeld voor privacy in de tuin. Zonder schuttingen kunnen buren in je tuin gluren, terwijl je lekker aan het zonnen bent. Een ander belangrijk voordeel van schuttingen is dat ze bescherming bieden tegen wind. Zonder schuttingen heb je natuurlijk veel meer last van wind in je tuin.

Tenzij je een tuin hebt met een prachtig uitzicht die je in het zicht wilt laten, is het dus eigenlijk altijd verstandig om schuttingen te nemen. Er zijn enorm verschillende schuttingen, van houten schuttingen tot bamboe schuttingen tot composiet schuttingen. Doe eerst onderzoek naar welke schuttingen het beste bij jou en jouw tuin passen.

Pithandvigor.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam