Tuininspiratie

Deze tuin heeft een mooi vlonder terras gekregen


Het is alweer half april, dus vanaf nu gaan we dus steeds vaker gebruik maken van onze tuin. Onderstaande tuin is een project van architectenbureau t3 architecture. Het is de tuin van een luxe villa gelegen in Frankrijk. De villa is voorzien van een stoere gevel, die volledig bekleed is met warme houten planken. Er was echter nog niets met de tuin gedaan. t3 architecture heeft de opdracht gekregen om er iets leuks van te maken. Hieronder zien jullie het resultaat.

Deze tuin heeft een mooi vlonder terras gekregen

Ruim terras

De interieur architecten hebben iets bedacht wat past bij de gevel van het huis. Ze hebben namelijk een ruim terras gecreëerd van mooie luxe houten vlonders. Het terras loopt van de achterkant helemaal door tot aan de zijkant. Op die manier kunnen de bewoners langer van de zon genieten. Het terras gedeelte waar je terecht komt middels de glazen schuifpui vanuit de woonkamer loopt helemaal door tot de houten schuttingen. Het terras gedeelte aan de zijkant loopt mooi rond af.

Deze tuin heeft een mooi vlonder terras gekregen

Groen in de tuin

De grote oude boom in de hoek van de tuin hebben ze laten staan. Op het nieuwe terras hebben ze bovendien ook gedecoreerd met een mix van verschillende leuke planten in leuke potten. Deze hebben ze een mooi plekje gegeven aan de rand van het terras.

Deze tuin heeft een mooi vlonder terras gekregen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam