Kantoor, Modern interieur, Scandinavisch interieur

Thuiskantoor van Noorse interieurstylist Elisabeth Heier


Vandaag gaan we een kijkje nemen in het thuiskantoor van Elisabeth Heier, de Noorse bekende interieurstylist en ontwerpster. Als je een liefhebber bent van Scandinavische interieurs en design, dan ken je haar ongetwijfeld haar al van het mooie en inspirerende werk, die massaal gedeeld wordt op Pinterest, Instagram en interieurblogs. Daarom vinden wij het extra leuk om het thuiskantoor van de Noorse stylist te laten zien. Dé creatieve plek, waar heel veel mooie ontwerpen ontstaan!

Thuiskantoor van Noorse interieurstylist Elisabeth Heier

In haar oude woning werkte Elisabeth voornamelijk aan de keukentafel. Dit was mogelijk, maar een aparte werkkamer was natuurlijk ideaal. Het is super vervelend om alles op moeten ruimen om plaats te maken voor de lunch of diner. Een apart thuiskantoor was dan ook één van de belangrijke wensen toen ze naar een nieuwe woning zocht.

Van logeerkamer tot thuiskantoor

Het thuiskantoor bevindt zich aan de woonkamer en keuken, waar de voormalige logeerkamer omgetoverd is tot een georganiseerde werkplek. Het is een fijne lichte ruimte, waar strak afgewerkte witte wanden gecombineerd zijn met een strakke lichte gietvloer. Daar hoefde dus verder niets aan gedaan worden. Het was alleen een kwestie van de ruimte in te richten tot een echt thuiskantoor met kastruimte en bureau’s.

Thuiskantoor van Noorse interieurstylist Elisabeth Heier

Praktische kastruimte

De grote muur is volledig ingericht met een combinatie van open wandplanken en lage dichte witte kasten van IKEA. Deze kast is ideaal voor het opbergen van mappen, documenten, opbergboxen, noem maar op. En ook de printer heeft een plekje in die kast gekregen.

IKEA bureau’s

Aan de andere muur zijn de daadwerkelijke werkplekken gecreëerd. Met strakke witte bureaubladen, die ondersteund worden door de Alex ladeblokken van IKEA, is een breed bureau gecreëerd, waar ze met z’n tweeën aan kunnen werken. Als bureaustoelen heeft ze de stijlvolle witte Eames stoelen gebruikt.

Thuiskantoor van Noorse interieurstylist Elisabeth Heier

Bron: Elisabethheier.no

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam