Modern interieur, Slaapkamer inspiratie

Super strakke minimalistische slaapkamer


Een tijdje geleden hebben we het gehad over minimalistische interieurs. Daarin hebben we laten zien dat ‘less is more’ heel mooi kan zijn. Vandaag willen we een slaapkamer laten zien, die honderd procent daaraan voldoet. Het is zó strak en zó minimalistisch, dat het bijna dé definitie is van strak en minimalistisch. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

Super strakke minimalistische slaapkamer

Zwart, wit en grijs

Het minimalistisch interieurontwerp is gemaakt door Oporski Architektura. Het appartement, gelegen in de Poolse hoofdstad Warschau, kenmerkt zich met super strakke minimalistische lijnen en een monochroom kleurenpalet bestaande uit voornamelijk zwart, wit en grijs. In de slaapkamer zijn alle muren en het plafond volledig strak gestuukt en wit geschilderd. Dit hebben ze gecombineerd met een mooie grijs geschilderde houten vloer.

Super strakke minimalistische slaapkamer

Maatwerk

De ontwerpers hebben gekozen voor veel maatwerk oplossingen. Zo is de grote mat zwarte deur volledig op maat gemaakt en loopt helemaal tot aan het plafond. De ene kant van de slaapkamer is ingericht met een grote op maat gemaakte inbouwkast. Een grote inbouwkast over de gehele breedte van de slaapkamer, met maar liefst acht grote kasten. De greeploze mat grijze deuren passen helemaal bij het moderne en het minimalistische. Vooral in combinatie met het ledverlichting, die in het plafond vóór de kast zijn verwerkt.

Ook het bed is op maat gemaakt. Over de gehele breetdte van de muur is een brede witte houten plank gemonteerd, die als hoofdbord voor het bed wordt gebruikt. Daaraan vind je een modern en minimalistisch zwevend bed, met ledverlichting aan de onderkant. Links en rechts van het bed zijn moderne witte stalen nachtkastjes geplaatst met daarop zwarte design bureaulampen. Onder het bed is een groot wit vloerkleed plaatst.

Als je een liefhebber bent van moderne minimalistische interieurs, dan zal deze slaapkamer dichtbij je droomslaapkamer komen. Heel veel strakker en minimalistischer kan bijna niet…

Super strakke minimalistische slaapkamer

Super strakke minimalistische slaapkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam