Tuininspiratie

Super de luxe dakterras met jacuzzi


We hebben hier nog niet heel veel dakterrassen laten zien, maar dakterrassen worden ook in Nederland steeds populairder. Veel stadswoningen hebben geen tuinen, maar ruime dakterrassen die op z’n minst net zo mooi en comfortabel kunnen zijn als een fijne tuin. Vandaag gaan we een kijkje nemen op een dakterras uit Vietnam. Het is een project van interieurarchitectenbureau iHouse, die begin dit jaar het Ecopark Penthouse heeft gerealiseerd. Niet voor niets is het project zo genoemd, want het penthouse kenmerkt zich met natuurlijke materialen en vooral heel veel groen. Een fijne buitenruimte mag daarin natuurlijk niet ontbreken. Kijk je mee?

Super de luxe dakterras met jacuzzi

Het dakterras is te bereiken vanuit de ruime slaapkamer suite, waar ook de inloopkast en de eco badkamer te vinden zijn. Via vier stoere rustiek houten taatsdeuren kom je terecht op een hele ruime dakterras met adembenemend uitzicht over de stad. Het gehele dakterras is bekleed met houten vlonders. Een gedeelte is overdekt met een glazen tuinoverkapping, en een gedeelte is volledig open.

Plantwand, lounge en dakterras

Aan de rechterkant vind je een grote verticale plantwand, die perfect past bij de groene natuurlijke sfeer van het appartement. Verder vind je hier ook een aantal vaste plantenbakken waar zelfs bomen in geplant zijn. De reling bestaat voornamelijk uit glas, zodat je optimaal van het uitzicht kunt genieten. Dat kan vanuit de lounge, vanuit de grote ronde eettafel, en dat kan ook vanuit de luxe jacuzzi. Daar draait het tóch een beetje om op dit luxe dakterras, de jacuzzi.

Super de luxe dakterras met jacuzzi

Super de luxe dakterras met jacuzzi

Verlichting

Het dakterras is het mooist in de avond. Als het buiten donker is en alle lichten aan gaan van de stad. Om optimaal ervan te kunnen genieten hebben ze ook op verschillende plekken spotjes verwerkt op het dakterras. Aan de glazen tuinoverkapping, in de plantenbakken en ook in de houten vlonders op de vloer.

Super de luxe dakterras met jacuzzi

Super de luxe dakterras met jacuzzi

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam