Woonaccessoires

Studio Snowpuppe


Studio Snowpuppe is zoals ze zelf zeggen, een lampenstudio uit Scheveningen. Vanuit hun studio in Den Haag is het ontwerpduo, bestaande uit Kenneth and Nellianna, begonnen met het ontwerpen van hun inmiddels wereldwijd bekende lampen. De Studio Snowpuppe Chestnut lamp om precies te zien. Een unieke hanglamp geïnspireerd door de kastanje. Met behulp van het andere creatief merk Tas-ka, ook uit Den Haag, hebben ze Studio Snowpuppe uiteindelijk laten uitgroeien tot een echt product. En Sindsdien zijn de mooie handgevouwen lampen niet meer uit de Nederlandse interieurwereld weg te denken!

Studio Snowpuppe lamp

Studio Snowpuppe

Chestnut lamp

De Chestnut lamp is de eerste lamp van Studio Snowpuppe, maar nog steeds behoort het tot de populairste lamp van het merk. Met de kastanje als inspiratiebron, heeft de hanglamp een hoekige buitenkant en een binnenkant met krommingen. De Chestnut lamp is uit één stuk speciaal FSC papier met de hand gevouwen. Ze staan niet alleen erg mooi in elke ruimte in huis, maar door de hoeken van de lamp, ontstaat er als de lamp aan staat ook een bijzonder lichteffect.

Studio Snowpuppe Chestnut lamp

Studio Snowpuppe

Moth lamp

De Moth lamp is een papieren gevouwen origami lamp. En net als de Chestnut lamp is het ook uit één stuk special FSC papier gevouwen. Vanwege het super speels ontwerp, is deze leuke Moth hanglamp van Studio Snowpuppe ideaal voor in een kinderkamer. Maar in de woonkamer of slaapkamer staat het uiteraard net zo leuk.

De Moth lamp is bovendien ook verkrijgbaar in een XL formaat.

De Studio Snowpuppe lampen zij te koop bij OHMYHOME!

Studio Snowpuppe lampen

Muurlamp

Zowel de Chestnut als Moth lamp zijn hanglampen. Maar beide lampen zijn ook verkrijgbaar in een wandlamp variant. Dat zijn de zogenaamde Studio Snowpuppe Klimoppe. In feite zijn het de Chestnut en Moth lamp die aan de muur bevestigd worden met een speciaal wandsysteem, gemaakt van houten stelen. Ook super leuk!

Studio Snowpuppe Klimoppe

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam