Kinderkamer inspiratie, Modern interieur

Strakke zachtroze meisjeskamer


Laatst lieten we een echte jongenskamer zien. Een jongenskamer die gedeeld wordt door twee broertjes. Vandaag willen we jullie inspireren met een echte meisjeskamer. Hoewel het een roze meisjeskamer is, is het niet een typische roze prinsessenkamer zoals we gewend zijn. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

Strakke zachtroze meisjeskamer

De kinderkamer is ontworpen door interieurontwerper Julia Lapteva, die het ontwerp heeft laten visualiseren door Anastasia Skoblik. Het project omvat het interieurontwerp van een compleet appartement uit Moskou. Het ontwerp kenmerkt zich met strakke moderne lijnen en mooie luxe materialen, wat je ook duidelijk terugziet in het ontwerp van de kinderkamer.

Grijs, wit en roze

De interieurontwerper heeft een zachte kleurenpalet gebruikt, bestaande uit grijs, wit en roze. Op de vloer tref je een sfeervolle houten vloer aan, die gecombineerd is met aan één kant een strak muur, die zachtroze is geschilderd, en aan de andere kant een bijzondere witte reliëf muur.

Strakke zachtroze meisjeskamer

In de andere muur, waar ook de zachtroze deur in verwerkt is, is een op maat gemaakte inbouwkast gerealiseerd. Ook de inbouwkast heeft dezelfde roze tinten gekregen.

Er is een grote raam aanwezig, die voor het natuurlijke lichtinval zorgt. Als raamdecoratie is er gekozen voor de combinatie van ovengordijnen en vitrage. Op die manier kan het licht beter gecontroleerd worden.

Strakke zachtroze meisjeskamer

Bed, zitzak en werkplek

Aan de ene kant van de muur is het leuk opgemaakte bed én een grote roze zachte zitzak geplaatst. En aan de andere kant is een werkplek ingericht met een grote wandbureau. Het wandbureau bestaat aan één zijde uit een bureau, terwijl de andere zijde een grote wandkast is met zowel open vakken als dichte ladekasten. De roze Eames stoel als bureaustoel past perfect bij de sfeer van de meisjeskamer.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam