Woonkamer inspiratie

Stoere woonkamer met scheidingswanden


Vandaag wil ik jullie inspireren met de woonkamer uit een woning gelegen in Slovenië. De woning is ontworpen en ingericht door de architecten van Gao Architects, die inspiratie heeft gehaald uit een manier van leven met dynamiek en creativiteit van de stad. Volgens de architect heeft dit zeker invloed gehad op de keuze van materialen en oplossingen. Hieronder zien jullie het resultaat van de stoere woonkamer.

Stoere woonkamer met scheidingswanden

Open keuken en hal

De woonkamer bevindt zich in dezelfde ruimte als de open keuken en de hal. Dit hebben ze echter toch enigszins opgedeeld. Tussen de hal en de keuken is een stoere industriële scheidingswand geplaatst, en er is ook een smalle muur geplaatst tussen de woonkamer en de keuken. Op die manier zijn het toch wel gescheiden keukens, terwijl je wel het open karakter behoudt.

Interieur inrichting

De gehele ruimte is voorzien van een lichte houten vloer, gecombineerd met grijs stuukwerk voor de muren. In de woonkamer is dat echter voor een groot deel afgedekt door de op maat gemaakte kastenwand. De kastenwand bestaat uit een grote boekenkast, de tv meubel en een bureau. Een opvallende keuze is de blauwe bank, wat wel heel goed heeft uitgepakt.

Tussen de keuken en de bank is de grote stoere houten eettafel geplaatst.

Stoere woonkamer met scheidingswanden

Stoere woonkamer met scheidingswanden

Stoere woonkamer met scheidingswanden

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam