Kinderkamer inspiratie, Modern interieur

Stoere tienerkamer met kerstdecoratie!


Op de website van Russische interieur- en architectenbureau Bellas Artes hebben we onderstaande kinderkamer laten zien. Een echte stoere jongenskamer, die onderdeel vormt van een groter project van Bellas Artes. Zij hebben in het begin van dit jaar namelijk een modern appartement in Spanje ontworpen en ingericht. Het interieurontwerp kenmerkt zich met moderne strakke lijnen en een stoer kleurenpalet bestaande uit wit, zwart en vooral veel mooie houttinten, die het interieur een warme en sfeervolle uitstraling geven. Deze combinatie tref je ook aan in de kinderkamer.

Stoere tienerkamer met kerstdecoratie!

Het is een heel mooi voorbeeld van hoe een stoere tienerkamer op een speelse manier ingericht kan worden. Ondanks dat er geen scheidingsmuren aanwezig zijn, tref je er een duidelijke scheiding aan. Dit hebben ze namelijk gedaan door middel van een verschil in de vloer, wanden en ook het plafond, tussen twee gedeeltes.

Donkere lounge

Het eerste gedeelte is donker gekleurd. Een donkere strakke vloer, strakke zwarte muren, een zwart plafond, en ook de deur is strak zwart. Dit gedeelte is ingericht als een soort loungegedeelte, met een zacht wit schapenvacht op de vloer en een comfortabel, zachte, oranje zitzak. Aan de grote strakke zwarte muur is een TV opgehangen, met een mooie ronde houten klok daar boven.

Stoere tienerkamer met kerstdecoratie!

Houten vloer, plafond- en wandbekleding

Het tweede gedeelte ziet er heel anders uit. Daar is de vloer, de wanden en zelfs ook het plafond volledig bekleed met mooie houten planken. Er is een mix gebruikt van houten planken in verschillende tinten en afwerkingen. Licht, donker, daartussenin… Het heeft hierdoor de uitstraling gekregen van sloophout. In dit gedeelte vind je het bed en bij het raam is een werkplek gecreëerd met een modern wit bureau. Naast het bureau vind je verschillende planten in verschillende formaten. Ook de grijze gordijnen passen mooi bij het kleurenpalet.

Stoere tienerkamer met kerstdecoratie!

Kerstdecoratie

Omdat het volgende week kerst is, is het extra leuk om deze stoere tienerkamer te laten zien. Het is namelijk gedecoreerd met kerstdecoratie. In het eerst gedeelte is een muur bewerkt met krijtbord verf. Daar hebben ze met witte krijt een mooie kerstboom getekend. Een leuk alternatief voor de traditionele kerstboom. Je bespaart daarmee bovendien heel veel ruimte. Boven het bed is er ook kerstverlichting opgehangen, die de kamer nog meer een kerstsfeer geeft.

Stoere tienerkamer met kerstdecoratie!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam