Badkamer inspiratie, Industrieel interieur, Modern interieur

Stoere smalle badkamer in Poolse loft


We gaan vandaag een kijkje nemen in de badkamer van een loft apartement uit Polen. Het is een super stoer loft appartement gelegen in de Poolste stad Gdansk, die in 2015 is ingericht door de interieurarchitecten van Fabryka Wnętrz. Een van de kenmerken van het appartement is dat het lekker ruim is. Ze hebben hierdoor de mogelijkheid gehad om twee badkamers in te richten. Het zijn weliswaar twee niet hele grote badkamers, maar ze zijn beiden wel super stijlvol ingericht. Hieronder zie je het resultaat van hoe een van de badkamers is geworden.

Stoere smalle badkamer in Poolse loft

Maatwerk

Het is een vrij smalle, maar wel diepe badkamer. Hierdoor was het tóch mogelijk om naast een brede badkamermeubel, ook een toilet en een ruime inloopdouche in te richten. Ze hebben bovendien gekozen voor maatwerk, waardoor alles perfect past. Niet alleen de badkamermeubel waar een waskom op is geplaatst is op maat gemaakt. Aan de andere grote muur zijn ook maatwerk kasten met zowel open als dichte kasten gecreëerd, die enorm veel opbergruimte bieden.

Wat ook slim is, is dat ze boven de badkamermeubel een grote spiegelwand hebben laten maken, waardoor de badkamer optisch groter lijkt.

Stoere smalle badkamer in Poolse loft

Bakstenen muren

Wat deze badkamer extra bijzonder maken, is dat de originele bakstenen muren bewaard zijn gebleven en een prominente rol hebben ingenomen in het ontwerp van de badkamer. Een deel van de bakstenen zijn wit geschilderd, terwijl de bakstenen muren in de inloopdouche stoer zwart zijn geschilderd.

Deze hebben ze gecombineerd met mooie houtlook vloertegels, die de badkamer een warme sfeervolle uitstraling geven. Hout wordt vaak afgeraden in de badkamer, vanwege de hoeveelheid vocht. Met houtlook tegels heb je daar geen last van, terwijl je wel de warmte en sfeer hebt van echt hout. Bij Totaaltegels zijn houtlook tegels verkrijgbaar die bijna niet te onderscheiden zijn van echt hout!

Ook de op maat gemaakte glazen douchewand past er super mooi bij.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam