Industrieel interieur, Keuken inspiratie, Rustiek interieur, Scandinavisch interieur

Stoere Scandinavische keuken van Jeanne


Voor de liefhebbers van stoere Scandinavische interieurs hebben we vandaag hele leuke keuken inspiratie in petto. We gaan namelijk binnenkijken in de keuken van Jeanne, die samen met haar man in een stoer ingericht Scandinavisch appartement woont van 114m2 in Kopenhagen. Jeanne heeft het interieur ingericht met een vintage bohémien stijl, en haar keuken is onze favorieten ruimte van het appartement.

Stoere Scandinavische keuken van Jeanne

Stoere Scandinavische keuken van Jeanne

Betonvloer met witte wandtegels

In de woonkamer en slaapkamers vind je nog de originele houten vloer, maar in de keuken hebben ze gekozen voor stoere grijze betonvloer met een mooie glanslaag. Dit hebben ze gecombineerd met aan de ene kant een strak afgewerkte witte muur, terwijl de keukenwand volledig van het werkblad tot aan het plafond betegeld is met minimalistische witte tegels.

Keukeninrichting

De blauwe keukenkasten zijn opgesplitst in twee gedeeltes. Aan een kant vind je het fornuis en aan de andere kant vind je de spoekbak. Aan beide kanten is werkruimte aanwezig. Aan beide keukenwanden zijn stoere industriële wandlampen gemonteerd. Prachtige zilveren Jielde lampen vormen als enige de keukenverlichting.

Naast dichte keukenkasten heeft Jeanne nog meer opbergruimte gecreëerd door het plaatsen van stellingkasten en wandrekken.

Mooie materialen mix

In de keuken is vooral de combinatie van de verschillende materialen erg mooi. Beton, witte tegels, industrieel staal, maar er is ook genoeg houten accenten aanwezig om de rustieke gezellige sfeer te benadrukken.

Stoere Scandinavische keuken van Jeanne

Stoere Scandinavische keuken van Jeanne

Stoere Scandinavische keuken van Jeanne

Bron: Boligmagasinet.dk | Fotografie: Tia Borgsmidt

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam