Industrieel interieur, Slaapkamer inspiratie

Stoere romantische slaapkamer


We gaan binnenkijken in de bijzondere slaapkamer van Rory Rockmore, een creative Director van een bekend merk, die in een super bijzonder appartement woont in downtown LA. Het appartement heeft een woonoppervlak van ongeveer 80m2, die ingericht is met een erg open karakter. Het interieur kenmerkt zich met kleurrijke en opvallende details, die je hier ook terugziet in de slaapkamer.

Stoere romantische slaapkamer

Stoere romantische slaapkamer

Open slaapkamer

Er is gekozen voor een open slaapkamer, direct naast de woonkamer. Om tóch een soort scheiding te creëren, worden er hoge bloemen gebruikt, die geplaatst worden op het bijzettafeltje vóór het bed. Het is bovendien erg plezierig wakker worden met mooie bloemen en planten om je heen.

Bijzonder contrast

Het contrast wat te zien is in deze slaapkamer is erg bijzonder. Aan de ene kant tref je hier super stoere loft details aan zoals de wit geschilderde balken aan het plafond, de bakstenen muur en de betonnen muur achter het bed. Aan de andere kant heeft deze slaapkamer ook een hele romantische kant. De bloemen zijn daar een mooi voorbeeld van, maar ook de pastelgroene kist, de ronde vloerkleed onder het bed, de vierkante barok gouden lijst en het panterprint dekbed geven deze slaapkamer een romantisch tintje.

Stoere romantische slaapkamer

Stoere romantische slaapkamer

Stoere romantische slaapkamer

Bron: Apartmenttherapy.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam