Interieur ideeën

De stoere kledingrekken van RackBuddy


RackBuddy is een Deens bedrijf die voornamelijk kledingrekken ontwerpt en maakt. Hun missie is gebaseerd op het idee dat een kledingrek meer dan een kledingrek is. Het kan de identiteit van een interieur bepalen. Zij zijn van mening dat kleding en accessoires gezien mogen worden, en dat je deze dus niet zou moeten verbergen achter een dichte kast. Daarom maakt RackBuddy stoere robuuste kledingrekken ontwerpen, die dit idee mogelijk maakt.

De stoere kledingrekken van RackBuddy

Dit is de RackBuddy Billy kledingrek, die voorzien is van een mooie houten plank aan de bovenkant. Aan de zijkant vind je ook een stoere haak, die handig is voor bijvoorbeeld het ophangen van tassen en hoeden.

De stoere kledingrekken van RackBuddy

De RackBuddy Joey dient aan het plafond gemonteerd te worden. Er zijn verschillende formaten in hoogte en lengte verkrijgbaar.

De stoere kledingrekken van RackBuddy

Deze RackBuddy Joey moet aan de muur gemonteerd te worden. Handig voor bijvoorbeeld de hal voor het ophangen van jassen.

Verschillende ontwerpen

RackBuddy heeft verschillende kledingrekken gemaakt. Zo heb je kledingrekken met één horizontale buis, met twee horizontale buien boven elkaar, met wieltjes, zonder wieltjes, kledingrek die op de vloer wordt geplaatst, kledingrek die aan de muur gemonteerd dient te worden, kledingrek die aan het plafond opgehangen moet worden, kledingrek met een houten plank, noem maar op. Je kunt dus bij RackBuddy terecht voor kledingrekken die voor verschillende ruimtes in huis geschikt zijn. Als kledingrek in de slaapkamer, als kapstok in de hal, als vaste kledingrek in de inloopkast… Het kan allemaal.

Zwart ijzeren of houten kledingrekken

RackBuddy heeft twee stijlen kledingrekken. Ze hebben kledingrekken die gemaakt zijn van robuuste ijzeren buizen en bijbehorende koppelingen. Doordat ze donker/zwart gespoten zijn, zien ze er nóg stoerder uit. Daarnaast hebben ze ook kledingrekken die gemaakt zijn van houten stangen. Deze hebben een zachtere en warmere uitstraling. Alle kledingrekken zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende formaten.

De stoere kledingrekken van RackBuddy

Dit is RackBuddy Bob Steele. Het is voorzien van twee horizontale buizen boven elkaar, waardoor je extra veel kleding op kunt hangen.

De stoere kledingrekken van RackBuddy

De kledingrek RackBuddy Holly is een minimalistische kledingrek, die aan één kant aan de muur gemonteerd wordt, en aan de andere kant op de vloer staat. Leuk voor zowel de hal als de slaapkamer.

De stoere kledingrekken van RackBuddy

Bron: Rackbuddy.dk

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam