Industrieel interieur, Keuken inspiratie

De stoere keuken van een industriële loft uit 1928


Vandaag gaan we een kijkje nemen in een hele stoere keuken. De keuken van een geweldige loft gelegen in Boedapest in Hongarije. Het industriële pand is in 1928 gebouwd, maar onlangs is het door architecten Tatiana Golovach en Andriej Kot van Workshop windows volledig omgetoverd tot een hele stoere loft woning. Kijk en huiver!

De stoere keuken van een industriële loft uit 1928

Industriële details

De loft woning is voorzien van hele stoere industriële details, zoals de betonvloer, de betonnen muren en balken, en de super grote raampartijen met de stalen kozijnen. En de woonkamer heeft een enorm hoog plafond van meer dan vijf meter! Dankzij de enorme hoogte was het mogelijk om een mezzanine te creëren. Boven is de open slaapkamer ingericht, die bereikbaar is met een stoere open zwarte stalen trap. En aan de onderkant van de mezzanine vind je de keuken.

De stoere keuken van een industriële loft uit 1928

Open en ruimtelijk

De slaapkamer heeft een open karakter, maar het leuke is dat de keuken ook erg open en ruimtelijk is. Dit komt doordat er een glazen wand is geplaatst met een grote brede opening. Vanuit de woonkamer heb je dus een mooi uitzicht op zowel de slaapkamer als de keuken.

Ook de inrichting van de keuken is erg leuk en stoer. De betonvloer vormt een perfecte combinatie met de zwarte stalen kozijnen en de rauwe bakstenen keuken achterwand. Het stukje muur boven de wastafel is betegeld met minimalistische witte vierkante tegels.

De stoere keuken van een industriële loft uit 1928

Vintage groene keuken

Er is gekozen voor mooie vintage groene keukenkasten, afgewerkt met een eiken houten werkblad. En aan de keuken achterwand zijn bijpassende kasten en open rekken gemonteerd voor extra opbergruimte. Daarnaast is er nog genoeg ruimte over. Daarom vind je er ook een grote eettafel, passend bij de stijl van de keukenkasten. Sterker zelfs, een kast in dezelfde vintage groene stijl, wordt gebruikt als een tafelpoot. En de retro rode SMEG koelkast past er ook erg leuk bij.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam