Kinderkamer inspiratie

Stoere en speelse jongenskamer


Deze kinderkamer is ingericht door het creatief team van Spaans interieur en ontwerp bureau Sopadedos. Een super stoere en speelse jongenskamer vol met inspirerende ideeën. Dit is het bewijs wat hoe leuk een interieur kan worden, als je out of the box durft te denken op het gebied van kleuren en materialen. Kijken jullie mee?

Stoere en speelse jongenskamer

Er is een strakke stoere basis gecreëerd met een zwarte gepolijste betonnen vloer en zwart geverfde muren. Ook de chique karakteristieke kozijnen en bijbehorende deuren zijn in diezelfde kleur geverfd.

Platform met loungehoek en bed

De echte blikvanger wordt gevormd door het bed. Ze hebben namelijk niet gekozen voor een standaard kinderbed. Ze hebben er echt een project van gemaakt. Met mooie warme houten planken is een platform gecreëerd, die van de vloer doorloopt naar de muren en het plafond. Op die manier is het een apart hoekje geworden, waar niet alleen het matras op is geplaatst, maar ook een loungehoek is gecreëerd. De grote zitzak is daarbij een perfecte keuze!

Stoere en speelse jongenskamer

Wat voor ook erg leuk is gedaan, zijn de linnen gordijnen bij het raam. Deze gordijnen zijn iets verder van de muur opgehangen, zodat het nog mogelijk is om wandplanken aan de muur te monteren.

Werkplek met muurschildering

Naast de loungehoek is een werkplek ingericht met een op maat gemaakt wandbureau en meerdere stoere zwarte stalen wandplankjes aan de muur. Aan de muur boven het bureau vind je een andere blikvanger in deze stoere jongenskamer. Daar hebben ze namelijk een hele mooie grote witte muurschildering gemaakt.

Stoere en speelse jongenskamer

Stoere en speelse jongenskamer

Stoere en speelse jongenskamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam