Industrieel interieur, Keuken inspiratie, Meubels, Rustiek interieur

Steigerhouten eettafel


Het is erg fijn om een grote eettafel te hebben. Een grote houten eettafel waar je op z’n minst met zes personen aan kunt zitten. Gezellig met heel het gezin ontbijten of gezellig met vrienden of familie dineren. Eettafels heb je natuurlijk in verschillende soorten en materialen. Een soort eettafel wat laatste jaren steeds meer een trend wordt, is de steigerhouten eettafel.

Steigerhouten eettafel

Zoals het woord al zegt, zijn deze eettafels gemaakt van steigerhout. Het grote voordeel hiervan is, is dat steigerhout relatief goedkoop is in tegenstelling tot andere houten eettafels. En een steigerhouten eettafel is natuurlijk ook super mooi. Het heeft een robuuste rustieke stoere uitstraling, die eigenlijk in elke interieurstijl past.

Steigerhouten eettafel poten

Veel mensen kiezen ervoor om onder een steigerhouten eettafel, ook poten te nemen van steigerhout. Helemaal niks mis mee. Het past er goed bij en het is natuurlijk goedkoop. Maar sommigen vergeten, of weten zelfs niet, dat het ook mogelijk is om andere poten eronder te zetten. Steigerbuizen bijvoorbeeld. Met steigerbuizen poten, geef je de eettafel een extra industrieel tintje. Sommigen zetten er zelfs wielen onder, zodat het makkelijk verplaatsbaar is. Handig en stoer!

Steigerhouten eettafel

Steigerhouten eettafel

Steigerhouten eettafel

Steigerhouten eettafel

Steigerhouten eettafel

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam