Woonaccessoires

Steden posters


Heb jij een favoriete stad? En ben je daar erg trots op? Geef jouw favoriete stad dan een plekje in huis, in de vorm van een mooie poster. Steden posters zijn een van de interieurtrends van het afgelopen jaar. En het lijkt erop dat deze leuke trend nog wel een tijdje mee zal draaien!

steden-posters

Elke stad is mogelijk

Je favoriete stad hoeft niet perse de stad te zijn waar je woont. Het kan elke stad zijn. Een stad waar je hele mooie herinneringen aan hebt, een stad van een geweldige vakantie, een stad waar je geboren bent, een stad waar je werkt, of een stad die je gewoon erg mooi vindt. Het kan allemaal. New York, Londen, Parijs, Amsterdam, Los Angeles, Berlijn, noem maar op.

Steden plattegrond posters

Steden posters heb je in een aantal soorten. De meest populaire steden posters zijn in de vorm van een plattegrond. Dit kan een uitgezoomde plattegrond zijn van de hele stad of juist een hele ingezoomde van bijvoorbeeld alleen het centrum. Er zijn sites waarbij je de plattegrond van jouw eigen favorieten stad laat afdrukken. De naam van de stad, het land en zelfs de latitude en longitude worden afgedrukt op de poster.

san-fransisco-plattegrond-poster

berlijn-plattegrond-poster

new-york-plattegrond-poster

new-york-poster

Steden gebouwen posters

Wat je ook regelmatig ziet zijn posters met bekende gebouwen of andere architectuur van steden. Denk bijvoorbeeld aan de eiffeltoren en Arc de Triomphe van Parijs, de Empire State building en het vrijheidsbeeld in New York, de Big Ben en de bekende klassieke rode telefooncellen in Londen, etc.

new-york-gebouwen-poster

stockholm-gebouwen-poster

Steden namen posters

Tot slot zijn er ook hele mooie posters waarop de naam van de stad is afgedrukt in een mooie lettertype. Eenvoudig, maar daarom juist erg leuk en stijlvol.

stockholm-poster

londen-poster

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam