Woonkamer inspiratie

Speelse woonkamer met een mix van materialen


De ontwerpers van ontwerpbureau foundry12 hebben onderstaande woonkamer ontworpen. Ze noemen het een moderne bungalow, maar eigenlijk is het gewoon een volledig huisje met mooie details, praktische inrichting en moderne oplossingen en materialen.

Speelse woonkamer met een mix van materialen

Houten planken en bakstenen muren

In de woonkamer kan je bijvoorbeeld het mooie puntdak goed zien, die aan de binnenkant volledig bekleed is mooie stijlvolle warme houten planken. De houten balken zorgen bovendien voor extra sfeer en warmte. Ze vormen vooral een stoere combinatie met de onbewerkte bakstenen muren. Het contrast tussen de structuur van de Hongaarse punt en de bakstenen is erg bijzonder.

Speelse woonkamer met een mix van materialen

Aan een kant van de woonkamer, is een kleine vide ingericht, die je met een zwarte ladder kunt betreden. Deze geeft de gehele ruimte een leuke speelse uitstraling.

Wat het nog meer bijzonder maakt, is de andere muur, die volledig bekleed is met een kleurrijk behang met een rood, wit en oranje patroon. In deze wand zitten bovendien moderne schuifdeuren verwerkt, wat toegang biedt tot de slaapkamer en de badkamer.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam