Huis inrichting, Industrieel interieur, Keuken inspiratie, Slaapkamer inspiratie, Woonkamer inspiratie

Speelse woning met industriële sfeer


Deze woning uit 1917 stond te koop bij Bjurfors en heeft een woonoppervlak van 100m2. Het is een heerlijke benedenwoning die voorzien is van prachtige originele details, speelse indeling en een stijlvol en charmant interieur.

speelse woning industriele-sfeer

Bakstenen muur als keukenwand

boogramen

Je komt hier binnen via een prachtige voordeur, bestaande uit openslaande boogdeuren. Links vind je meteen de open keuken, terwijl aan de rechterkant de woonkamer is ingericht. Er is direct zoveel te beleven en te zien, én toch straalt het interieur rust uit.

Witte vloer en witte muren

Dit is vooral te danken aan de wit geschilderde houten vloer en de strak gestuukte witte muren. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om de bakstenen muur als achterwand te nemen in de keuken.

openslaande voordeuren

stoere eetkamer

witte slaapkamer

Industrieel interieur

Over heel de ruimte in de woonkamer en open keuken zijn stoere industriële spotjes opgehangen aan het plafond. Deze zijn gemonteerd aan een rails die opgehangen is langs de randen van het plafond.

Hiernaast zijn er nog meer industriële kenmerken te vinden in het interieur. De stalen binnendeuren bijvoorbeeld, maar vooral ook de industriële meubels en accessoires.

industriele binnendeuren

industriele eettafel

industriele woonkamer

open industriele keuken

Via de woonkamer heb je toegang tot een tussenruimte waar de badkamer en inloopkast zijn ingericht. Hier vanuit kan je doorlopen naar de slaapkamer.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam