Keuken inspiratie, Modern interieur

Smalle keuken met vaste eethoek


Smalle keukens zijn niet ideaal. Iedereen zou liever een ruime woonkeuken willen hebben. Maar mocht dat niet lukken, dan is het zaak om er het beste uit te halen. En dat hebben de architecten van Duits ontwerpstudio Alexander Fehre dan ook gedaan voor een woning in Londen. Een smalle keuken met leuke en vooral praktische inspiratie ideeën.

Smalle keuken met vaste eethoek

Smalle keuken met vaste eethoek

Vaste zithoek

Het is een kleine woning, dus de eettafel moest ook een plekje in de keuken krijgen. Omdat het gaat om een smalle keuken, moest daar dus goed over nagedacht worden. Hoe kun je daar een mooie en vooral ook praktische eethoek inrichten? De ontwerpers waren toen met het idee gekomen om een vaste eethoek in te richten. Een op maat gemaakte zithoek met twee vaste banken en een eettafel in het midden. Het is een beetje geïnspireerd op een tafel in een fastfood restaurant of cafetaria. En om het nog bijzonderder te maken, hebben ze gekozen voor de kleur rood. Een rode podium, rode banken en een rode tafel. Dit hebben ze gecombineerd met een origineel zwart wit behang met een patroon van halve maantjes. En boven de eettafel hangt een mooie koperen hanglamp.

De rest van de keuken is voorzien van een stijlvolle chique zwarte visgraat vloer.

Open voorraadkast in de keuken

Aan de rechterkant is het keukenblok geïnstalleerd, bestaande uit moderne witte keukenkasten beneden en boven. Aan de linkerkant is met sfeervolle eiken hout een open vakkenkast gemaakt. Een soort open voorraadkast in de keuken. Niet alleen praktisch, maar het ziet er ook nog eens erg mooi uit.

Smalle keuken met vaste eethoek

Smalle keuken met vaste eethoek

Smalle keuken met vaste eethoek

Smalle keuken met vaste eethoek

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam