Meubels, Modern interieur, Slaapkamer inspiratie

Slapen in een kerk


Zou jij in een kerk durven? De kerk is een heilig gebouw, dus zou er eigenlijk niets engs aan hoeven te zijn. Dat bewijst ook deze slaapkamer, één van de slaapkamers van een verbouwde kerk gelegen in Middleton-in-Teesdale in Engeland. De interieurarchitecten van Evolution Design hebben een oude kerk volledig omgetoverd tot een stijlvolle en stoere woning. Dit is één van de drie slaapkamers!

Slapen in een kerk

Moderne slaapkamer

Aan de gevel van het pand zie je nog duidelijk dat het vroeger een kerk was, maar aan de binnenkant merk je er eigenlijk niets meer van. Het gehele interieur in de slaapkamer is volledig gemoderniseerd en voorzien van mooie materialen en meubels.

Slapen in een kerk

Op maat gemaakte kast

Je hebt hier wel te maken met een puntdak, waardoor het een uitdaging is om bijvoorbeeld hoge kasten te plaatsen. De interieurarchitecten hebben dit opgelost door het plaatsen van een op maat gemaakte kledingkast. Hierin is ook het bed verwerkt.

Slapen in een kerk

De kast bevat zowel open vakken als dichte ladekasten. Een van de vakken is zelfs ingericht met een kledingroede, zodat je kleding in de kast kunt hangen.

In het dak van de slaapkamer is een dakraam verwerkt, waardoor het er heerlijk licht is.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam