Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer met mooie zachte roze muren


Dat muurkleuren erg belangrijk zijn voor de sfeer en uitstraling van een interieur, hebben we hier al vaker laten zien. En één muur kan al een verschil maken, zoals in de slaapkamer met de Denim drift blauwe muur achter het bed. Vandaag gaan we een hele leuke slaapkamer laten zien, waarbij alle muren roze zijn geschilderd!

Slaapkamer met mooie zachte roze muren

Rustgevende kalme sfeer

Een roze muur klinkt misschien heel heftig, vooral als het gaat om alle muren in de slaapkamer. Maar deze slaapkamer bewijst dat het hartstikke meevalt. Sterker, de roze muren geven de slaapkamer zelfs een rustgevende en kalme sfeer. Er is namelijk gekozen voor een hele stijlvolle zachte roze kleurtint. Het is een kleurtint die zelfs gewaardeerd kan worden door mensen die eigenlijk helemaal niet van roze houden.

Slaapkamer met mooie zachte roze muren

Slaapkamer styling

De kalme uitstraling is ook te danken aan de rest van de slaapkamer. De rest is namelijk ook rustig gehouden. Denk aan de witte gordijnen, het witte bedlinnen en de verschillende kussens op het bed. Achter het bed is een mooie muurcollage gecreëerd, bestaande uit verschillende prints in verschillende lijsten in verschillende formaten. Ondanks dat er zoveel verschillend is, vormt het geheel tóch een mooie samenhang. Dit is te danken doordat de verschillende kleuren in dezelfde toon vallen als de rest van de slaapkamer kleuren.

Links naast het bed is een stoer draadkrukje geplaatst, die als nachtkastje wordt gebruikt. En rechts naast het bed vind je het eenvoudig maar stijlvol gedecoreerde vensterbank. Een kleine fotolijst, stapels boeken, een leuk plantje… meer heb je niet nodig.

Kortom, deze slaapkamer is een heel mooi voorbeeld van hoe je een interieur op een hele eenvoudige manier heel mooi kunt inrichten!

Slaapkamer met mooie zachte roze muren

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam