Modern interieur, Scandinavisch interieur, Woonkamer inspiratie

Sfeervolle woonkamer van grote penthouse


Bekijk de foto’s van deze sfeervolle woonkamer en laat je inspireren door de leuke ideeën. Het is de woonkamer van de bekende Scandinavische ontwerper Filippa K. Hij bezit een super luxe penthouse van 340m2, gelegen op de bovenste twee verdiepingen van een schitterend gebouw, gelegen in Stockholm. In totaal heeft het maar liefst zeven kamers, verdeeld over twee verdiepingen. En hieronder zie je de mooie sfeervolle woonkamer.

Sfeervolle woonkamer van grote penthouse

Gezellige woonkamer

De woonkamer is ingericht op de bovenste verdieping. Het mooie hier, is dat het oude houten balkenplafond, voorzien van houten planken gelegd in de Hongaarse punt, nog bewaard is gebleven. In plaats van deze een modern tintje te geven, is het donkerbruin gelaten. Precies zoals het was. Dit zorgt voor een warme gezellige sfeer in de woonkamer.

Daar waar het plafond donkerbruin is, is er voor de vloer juist gekozen voor een lichte sfeervolle houten vloer. Lange brede planken die perfect passen in de grote open woonkamer.

Naast het houten plafond en houten vloer, zijn er nog meer leuke ideeën toegepast die een positief effect hebben op de sfeervolle woonkamer. Er is bijvoorbeeld een gezellige open haard aanwezig, precies in het zitgedeelte. In de linkerhoek zie je bovendien stapels brandhout, die naast een functionele waarde, ook een decoratieve functie heeft.

Sfeerverlichting

Ook de verlichting in deze sfeervolle woonkamer speelt een belangrijke rol. Over het gehele plafond zijn een aantal moderne spotje te vinden, die een bijzondere sfeer geven aan de ruimte. Hiernaast zijn er ook een aantal leuke tafellampen gebruikt.

Achter de grote comfortabele witte loungebank, staat de houten eettafel.

Sfeervolle woonkamer van grote penthouse

Sfeervolle woonkamer van grote penthouse

Sfeervolle woonkamer van grote penthouse

Sfeervolle woonkamer van grote penthouse

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam