Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie

Serene slaapkamer met grijs-groene muren


Op de website van Bjurfors, een Zweedse makelaar, die heel veel mooi ingerichte huizen en appartementen te koop hebben staan, hebben we deze slaapkamer gevonden. De slaapkamer van een mooi Scandinavisch appartement uit Göteborg in Zweden, met een woonoppervlak van 80m2. Omdat het appartement slechts één slaapkamer heeft, is alles vrij ruim opgezet. In de lichte woonkamer met open keuken is bijvoorbeeld genoeg plek om er een grote werkplek in te richten. En ook ook de slaapkamer is erg ruim. Ze hebben er zelfs een echte inloopkast gecreëerd.

Serene slaapkamer met grijs-groene muren

De slaapkamer is ruim en licht. Er is genoeg plek aanwezig om er een aparte inloopkast te creëren. Ze hebben gekozen voor een half open inloopkast, waardoor het geheel ruimtelijk en licht blijft.

Minimalistische serene sfeer

Er heerst een bepaalde minimalistische serene sfeer in de slaapkamer. Het geeft je het gevoel dat je er echt tot rust kunt komen. Dit is vooral te danken aan het mooie kleurenpalet en de mooie texturen. De originele houten vloer is volledig wit geschilderd, samen met de kozijnen, het plafond en de originele klassieke plinten. De muren zijn volledig strak gestuukt en groen geschilderd. Het is een hele stijlvolle grijs-groene kleur, die een hele mooie combinatie vormt met de witte vloer.

Serene slaapkamer met grijs-groene muren

Het bed, een mooie grijze boxspring, is voorzien van hele mooie bedlinnen in zachte natuurlijke kleuren. De boxspring is verkrijgbaar bij Homingxl (verkrijgbaar als complete boxspring en in losse onderdelen en ). De combinatie van de verschillende zachte kussens maken het bed super uitnodigend.

Mix van verschillende wanddecoratie

Aan de muur waar het bed tegenaan is geplaatst vind je verschillende elementen. Zo zijn er twee witte zwevende nachtkastjes aan de muur gemonteerd. Er zijn twee kleine witte wandlampjes opgehangen. Er hangen leuke kleine wandlampjes aan de muur. En de grote blikvanger van de slaapkamer wordt ook gevormd door iets aan de muur, namelijk de vintage letterbak verlichting met de tekst ‘Today is a good day’.

Serene slaapkamer met grijs-groene muren

Het grote vloerkleed op de vloer vóór het bed vult de leegte op, samen met de twee mooie gevlochten manden.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam