Scandinavisch interieur, Woonkamer inspiratie

Scandinavische woonkamer met kleurencontrast


Speciaal voor de verkoop van een Scandinavisch appartement uit Zweden, heeft interieurstylist Emma Fisher de interieurstyling verzorgd van deze woonkamer. De woonkamer zag er in de basis al super stijlvol. Het interieur kenmerkt zich met typische Scandinavische details zoals een wit geschilderde houten vloer, witte wanden en mooie ornamenten aan de randen van het plafond. Alleen de gezelligheid, warmte en sfeer ontbrak nog in deze woonkamer. Maar daar bracht de stylist snel verandering in…

Scandinavische woonkamer met kleurencontrast

Scandinavische woonkamer met kleurencontrast

Het is een ruime lichte woonkamer. Niet alleen de vloer, muren en het plafond is wit, maar dankzij de velen ramen weer iet het een heerlijke lichte ruimte.

Scandinavisch wit interieur met donkere meubels

In plaats van door de woonkamer volledig wit in te richten, is er gekozen om juist meer contrast te brengen in het interieur. Dit hebben ze gedaan gerealiseerd met kleurencontrast door het plaatsen van donkere meubels en accessoires. Een donkergrijze bank bijvoorbeeld en een grote zwarte eettafel bij de keuken. En ook de kleinere accessoires hebben een donkerder kleur gekregen zoals de bruine vloerkleed en de zwarte hanglampen boven de eettafel.

Scandinavische woonkamer met kleurencontrast

Scandinavische woonkamer met kleurencontrast

Achter de bank is een leuke werkplek ingericht met een kleine zwarte bureau op stoere hairpin poten. En super leuk dat ze juist voor twee vintage houten stoelen hebben gekozen. Ze staan er super leuk bij!

De kast aan de linkerkant van de bank is ook helemaal geweldig. Een open kast voor het opbergen van spullen zoals boeken en platen. Hierdoor ontstaat er meer persoonlijkheid en sfeer in de woonkamer. Boven de kast is bovendien een collage opgehangen van verschillende leuke lijsten.

Bron: Stadshem.se | Styling: Emma Fisher | Fotografie: Jonas Berg

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam