Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie

Scandinavische slaapkamer van interieur stylist Emma


Tijdens het zoeken naar nieuwe slaapkamer ideeën en inspiratie, kwam ik opeens het huis tegen van Emma Persson Lagerberg, een Zweedse freelance schrijfster en interieur stylist. Op het internet heb ik al heel veel van Emma gezien, wat gekenmerkt door minimalistisch, wit en Scandinavisch. Altijd super stijlvol. Hieronder zie je haar eigen slaapkamer. Tot mijn grote spijt, was dit de enige foto die ze heeft geplaatst van haar slaapkamer. Wat een schoonheid!

Scandinavische slaapkamer van interieur stylist Emma

Witte slaapkamer

De slaapkamer is vanuit de woonkamer via twee grote hoge openslaande deuren te bereiken. Alsof je een schatkamer binnenloopt. Alles is wit geschilderd, wat natuurlijk typerend is voor Scandinavische interieurs. Mooie witte vloeren, strak gestuukte muren, en ook de houten deuren zijn volledig wit geschilderd. De interieur stylist heeft deze wel afgewerkt met klassieke zwarte deurkrukken. Het is een maagdelijk witte slaapkamer, waarbij zelfs het bedlinnen wit is.

Wat voor veel mensen saai is, wist Emma juist met een aantal kleine elementen de slaapkamer super mooi te maken. De diamant hanglamp bijvoorbeeld, of met de verschillende fotolijstjes aan de muur. Wat een prachtige slaapkamer!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam