Kinderkamer inspiratie, Scandinavisch interieur

Scandinavische kinderkamer


Via Zweedse makelaars websites kan je ontzettend veel inspiratie en ideeën doen opdoen voor de inrichting van je huis. Je komt er de mooiste woningen tegen die eigenlijk al helemaal woonklaar zijn. Je kan er zo intrekken, zonder eerst te moeten verbouwen. De onderstaande kinderkamer heb ik bijvoorbeeld op de website van Zweedse makelaar Stadshem gevonden, van een oude authentieke woning die daar te koop staat.

Scandinavische kinderkamer

Speelse kinderkamer

De kinderkamer is voorzien van strakke witte muren en mooie wit geschilderde houten vloer. Typisch Scandinavisch dus. Wat deze kinderkamer net iets anders maakt, is dat je hier te maken hebt met een schuine muur. Vaak is dat een beperking, maar de schuine muur maakt deze kinderkamer juist een beetje speels. En speels is natuurlijk perfect voor een kinderkamer!

Opbergen in kinderkamer

Een andere pluspunt zijn de vier witte inbouwkasten die hier als zowel als kledingkast als kast wordt gebruikt voor het opbergen van het speelgoed.

Naast al het wit, vind je hier ook genoeg kleur. Het groene tapijt bijvoorbeeld of het mooie behang met het groene planten patroon. Aan deze muur is een open plankensysteem gemonteerd, waar opbergkisten, kinderboeken en speelgoed op geplaatst worden. De onderste plank is iets dieper, omdat deze als kinderbureau wordt gebruikt. Super leuk gedaan.

Scandinavische kinderkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam