Kantoor, Scandinavisch interieur, Vintage interieur

Ruim thuiskantoor in Noors appartement


Thuiswerken is helemaal hot. Steeds meer mensen werken vanuit huis. Het aantal ZZP’ers (Zelfstandige zonder personeel) neemt toe in Nederland, maar ook mensen die onder een baas werken, krijgen steeds vaker de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Dit kan één dag in de week zijn, en sommigen mogen zelfs meerdere dagen in de week thuiswerken. Door de mogelijkheden van conference calls en Skype is werken op afstand vaak geen probleem. Wat natuurlijk wel belangrijk is, is dat je een goede werkplek thuis hebt!

Vandaag gaan we een kijkje nemen in zo’n thuiskantoor, die we tegen zijn gekomen bij Zweedse makelaar Lokalbolig.dk. Daar stond een super leuk ingericht appartement tegen gelegen in het centrum van Noorse hoofdstad Kopenhagen. In totaal heeft het appartement een woonoppervlak van 102m2, ingericht met een woonkamer, ruime woonkeuken, een slaapkamer en onderstaand kantoor. Een heerlijke werkplek in huis!

Ruim thuiskantoor in Noors appartement

Je ziet het niet heel vaak dat een extra kamer opgeofferd wordt om er een kantoor in te richten. Vooral niet als het gaat om zo’n ruime kamer. De meeste mensen kiezen er tóch voor om er een tweede slaapkamer van te maken.

Deze mensen hebben er dus een kantoor van gemaakt. En wat voor één!

Ruim thuiskantoor in Noors appartement

Ruim thuiskantoor in Noors appartement

Er zijn twee prachtige vintage bureau’s geplaatst met bijbehorende vintage stoelen. Aan de muur bij het grootste bureau is een soort ijzeren gaas opgehangen, die als prikbord wordt gebruikt met inspirerende en mooie kaarten en posters.

DIY gaasbord

Vind je zo’n DIY gaasbord ook helemaal leuk? Goed nieuws, want het is heel eenvoudig zelf te maken. Gaaspanelen kan je overal kopen, zoals bij Dejonghandelsonderneming.nl. Het is een kwestie van het op maat (laten) zagen en aan de muur monteren. That’s it!

Bron: Lokalbolig.dk

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam