Woonkamer inspiratie

Restaurant Meddens in Hilversum!


Ben je op zoek naar een leuk restaurant in Hilversum? En vind je een mooi interieur net zo belangrijk als een goede menukaart met lekkere gerechten en drankjes? En ben je daarnaast ook nog eens een ontzettende liefhebber van seafood? Dan móet je een keer een bezoekje brengen aan Meddens, een super leuk visrestaurant, waar je terecht kunt voor lunch, borrel en diner!

Restaurant Meddens in Hilversum!

Seafood restaurant

Als liefhebber van seafood, kom je sowieso aan je trekken bij restaurant Meddens. 70% Van de kaart bestaat uit vis gerechten, van heerlijke fruit da mer tot fish en chips. Ben je niet zo van de vis, ook geen probleem, want ze hebben ook hele lekkere vlees- en vegetarische gerechten op de kaart. En ze werken altijd met verse producten.

Restaurant Meddens in Hilversum!

Mooi interieur

Naast een goede menkaart, heeft Meddens ook heel veel aandacht besteed aan het interieur en de inrichting. In totaal heeft het restaurant een oppervlakte van maar liefst 600n2, verdeeld over meerdere verdiepingen. En als het lekker weer is, kan je een plekje nemen aan te 250m2 grote terras. De interieurstijl zou je kunnen omschrijven als een mix van stoer industrieel, vintage en kleurrijk. Verschillende mooie materialen en kleuren zijn op een hele stijlvolle manier gecombineerd. Denk aan een visgraat vloer, fluwelen kussens op de op maat gemaakte banken, houten tafels met chique gouden onderstellen, betonstuc muren, kleurrijk behang, noem maar op. Als interieurliefhebber kijk je je ogen uit in dit super leuk ingerichte restaurant!

Restaurant Meddens in Hilversum!

Restaurant Meddens in Hilversum!

Restaurant Meddens in Hilversum!

Ben je nieuwsgierig geworden? Restaurant Meddens in Hilversum is elke dag geopend. Van maandag tot en met zaterdag kan je er terecht van 10:00 tot 01:00. Op zondag zijn ze een uur later geopend en gaan ze ook een uur eerder sluiten.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam