Kinderkamer inspiratie, Scandinavisch interieur

Praktische kinderkamer decoratie


Het hoeft niet altijd heel veel geld te kosten om een kamer in te richten. Sterker zelfs, de meeste leuke kinderkamer decoratie zijn vaak erg goedkoop. Dat bewijst deze kinderkamer nog maar eens. Een super leuk ingerichte kinderkamer, die we op de Zweedse makelaars website Alvhem hebben gevonden. Kom een kijkje nemen, en laat ons weten wat jullie ervan vinden!

Praktische kinderkamer decoratie

Scandinavisch witte basis

De witte vloer en witte muren zijn typisch Scandinavisch. Dit ziet er niet alleen erg mooi en fris uit, hierdoor kan je ook lekker spelen met kleurrijke details, zonder dat het te druk wordt in de kinderkamer. Dat hebben ze hier dan ook gedaan. Met leuke meubels en vrolijke decoratie is de inrichting erg gezellig, speels en vooral erg stijlvol geworden.

Speelgoed als decoratie

De kinderkamer is ingericht met een aantal erg leuke items. De ledikant is wit, eenvoudig, maar erg stijlvol. Aan de muur hangt een witte open rek met planken, waar zowel kinderboeken als speelgoed op geplaatst zijn. Deze zijn planken zijn zowel praktisch als erg stijlvol mooi. Het speelgoed is natuurlijk onmisbaar in de kinderkamer, maar in de kinderkamer vormt het ook een vorm van decoratie.

Speelgoed in kinderkamer

Tipi tent

In de hoek van de kamer vind je daar zelfs nog een veel beter voorbeeld van. Daar is namelijk een leuke tipi tent geplaatst. Zo’n tent vinden kinderen geweldig, maar het staat vooral erg leuk i de kinderkamer.

Andere leuke items in deze kinderkamer zijn de zwart witte vloerkleed van HK Living, de slingerlamp aan de muur, de speelgoed auto, en de ingelijste maan poster boven de ledikant. Er zijn heel veel leuke maan posters verkrijgbaar die speciaal voor de kinderkamer zijn ontworpen. Vind je het leuk om een eigen ontwerp op te hangen? Dat kan! Bij Flyerzone kan je namelijk erg gemakkelijk en voordelig je eigen posters drukken.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam