Woonaccessoires

Plissegordijnen zijn mooi!


Je hebt ze vast wel een keer gezien, gordijnen met een strak gevouwen zigzag structuur. Je hebt een speciaal woord voor deze gordijnen, namelijk plissegordijnen! Waarom ze zo genoemd worden? Simpel, plissé betekent geplooid in het Frans, vandaar dus plissegordijnen. Ze zien er niet alleen mooi uit, maar plissegordijnen bieden ook een aantal grote voordelen. Naast deze voordelen, hebben we hieronder ook een aantal prachtige inspiratie voorbeelden voor je gevonden. Zouden plissegordijnen iets voor jou zijn?

plissegordijnen-woonkamer

plissegordijnen-eetkamer

Plissegordijnen voordelen

Zoals hierboven aangegeven bieden plissegordijnen vele voordelen. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet.

– Het grootste voordeel van plissegordijnen is dat ze geschikt zijn voor bijna alle ramen, zelfs dakramen en schuine ramen.
– Plissegordijnen zijn erg praktisch. Door de keuze uit transparante, semi-transparante en verduisterende stof, kan je zelf bepalen hoe verduisterend je ze wilt hebben. Hierdoor zijn ze voor elke ruimte in huis geschikt, ook de slaapkamer en zelfs de badkamer.
– Plissegordijnen zijn super eenvoudig te monteren.
– Ook de bediening van plissegordijnen is erg gemakkelijk. En wil je het nog makkelijker maken, dan zou je ook plissegordijnen kunnen nemen met elektrische bediening.
– Plissegordijnen zijn relatief goedkoop. Standaard plissegordijnen zijn al verkrijgbaar voor €40,-. Je zou ze ook volledig op maat kunnen laten maken. De prijzen daarvan zijn natuurlijk een stukje hoger.

plissegordijnen-grijs

plissegordijnen-op-maat

plissegordijnen-deur

plissegordijnen-keuken

woonkamer-plissegordijnen

witte-plissegordijnen

groene-plissegordijnen

plissegordijnen

Bron: Karwei.nl | hansrensen.nl | Maatstudio.nl | Bece.nl | Hogazon.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam