Interieur ideeën, Planten, Woonaccessoires

Plantenstandaard


Dat planten in huis altijd een goed idee is in huis, weten we inmiddels allemaal. Naast dat planten er decoratief leuk uitzien in elke ruimte, zorgen ze ook voor een goede luchtcirculatie in huis. Maar met planten heb je ook meer andere dingen te maken dan alleen de plant zelf. Zo heb je ook altijd een leuke pot nodig. Terracotta potten doen het altijd goed en hebben een tijdloos ontwerp. En hier hebben we ook laten zien dat het een leuk idee is om planten op te hangen met een planthanger. Vandaag willen we jullie inspireren met een ander leuk idee, namelijk de plantenstandaard!

Plantenstandaard

Voetstuk voor de plant

Een plantenstandaard is een standaard waar je een plant in plaatst, vaak inclusief plantenpot. Je zou het kunnen vergelijken met een plant, die je op een tafel, kast, bijzettafel of krukje plaatst. Je zou het kunnen zien als een voetstuk voor een plant. Het verschil is dat een plantenstandaard ook daadwerkelijk bedoeld is om er een plant op te plaatsen, zodat de plant nog meer wordt belicht in een ruimte.

Soorten plantenstandaarden

Plantenstandaarden heb je in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren. Je hebt hoge varianten, lage varianten, brede varianten waar je meerdere planten in kunt plaatsen, noem maar op. Je kunt een plantenstandaard bovendien zowel individueel op een plek zetten, maar het is ook leuk om meerdere, en verschillende plantenstandaarden bij elkaar te zetten. Verschillende soorten en verschillende materialen, of dezelfde plantenstandaard in verschillende hoogtes. Een plantenstandaard zou je zowel op een kast of op de vloer kunnen plaatsen. Dit is echter afhankelijk hoe hoog de standaard is.

Plantenstandaard

Plantenstandaard

Plantenstandaard

Plantenstandaard

Plantenstandaard

Plantenstandaard

Plantenstandaard

Plantenstandaard

Plantenstandaard

Plantenstandaard

Plantenstandaard

Plantenstandaard

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam