Interieur ideeën

Panoramaraam


Eergisteren hebben we een kijkje genomen in de stoere woonkamer met het geweldige panoramaraam, waar je optimaal kunt genieten van het prachtige uitzicht over het water en het bos. Je zou het ook kunnen zien als een mega groot levend schilderij. Van een bos, van het water, van de stad, noem maar op. Vandaag willen we iets dieper ingaan op panoramaramen. Wat voor voordelen heeft het nog meer? Hebben panoramaramen ook nadelen? Daarnaast willen we natuurlijk de mooiste inspiratie voorbeelden laten zien!

Panoramaraam

Voordelen

Het grootste voordeel van een panoramaraam hebben we al genoemd, het uitzicht. Maar wat als je uitzicht een beetje tegenvalt vanuit je huis? Heb je dan niets aan een panoramaraam? Nee, natuurlijk niet. Een panoramaraam heeft nog meer voordelen. Een panoramaraam is ook heel erg fijn, omdat het een interieur ruimtelijk en licht maakt. Dankzij een panoramaraam kan je woning voorzien worden van heel veel lichtinval.

Panoramaraam

Een ander voordeel is esthetiek. Je kunt niet alleen optimaal genieten van het mooie uitzicht, het panoramaraam zelf ziet er ook mooi uit. Glas straalt altijd iets bijzonders uit, en omdat het zo groot is, maakt het je interieur dus ook mooi.

Nadelen

Heeft een panoramaraam dan geen nadelen? Natuurlijk wel! De kosten bijvoorbeeld. Glas is relatief duur. En omdat het gaat om een grote oppervlak, en vaak dik een kwalitatief hoog glas gewenst is, kunnen de kosten al snel oplopen. Reken op ongeveer €400,- per vierkante meter. Als je grote ramen hebt, heb je ook grote gordijnen nodig. En gordijnen zijn al niet goedkoop.

Zoals je weet, kunnen ramen snel vies worden, zowel van de binnenkant als de buitenkant. Onderhoud behoort dus ook tot een nadeel van grote panoramaramen.

Panoramaraam

Panoramaraam

Panoramaraam

Panoramaraam

Panoramaraam

Panoramaraam

Panoramaraam

Panoramaraam

Panoramaraam

Panoramaraam

Panoramaraam

Panoramaraam

Panoramaraam

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam