Modern interieur, Slaapkamer inspiratie

Open slaapkamer in een mini-loft


Voor een klein appartement uit Singapore, hebben de interieurontwerpers van 0932 Design Consultants deze slaapkamer ontworpen. Een kleine stoere open slaapkamer, die ingericht is naast de kleine open woonkamer. Wat ons betreft is de praktische indeling als het stoere ontwerp super geslaagd.

Open slaapkamer in een mini-loft

Open slaapkamer in een mini-loft

De keuken vind je naast de woonkamer, gescheiden door een stoere glazen wand met zwarte stalen kozijnen. De zwarte stalen kozijnen passen perfect bij het karakter van het appartement, dat ook voorzien is van een rauwe betonmuur en een bakstenen muur die volledig wit is geschilderd. Deze zijn gecombineerd met strak afgewerkte en wit geschilderde muren. Door de slaapkamer open te laten, zonder deur ertussen, heb je hierdoor beetje een mini-loft gevoel.

Op maat gemaakte kasten

De slaapkamer is lang en smal, maar door te werken met op maat gemaakte kasten is het erg praktisch ingericht. Een wand is volledig bekleed met op maat gemaakte kledingkasten. In een van de kasten zit ook het bureau verwerkt, die je bij gebruik open kunt klappen.

Loft bed

Van hetzelfde materiaal als de kledingkast is ook het bed gemaakt. Een houten soort platform met lage ladekasten, waar een groot matras op is geplaatst. Ook dit bed past super goed bij het mini-loft karakter.

Open slaapkamer in een mini-loft

Open slaapkamer in een mini-loft

Open slaapkamer in een mini-loft

Bron: Matrasaanhuis.nl | Fotografie: David Chan & Dennis Lim

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam