Industrieel interieur, Slaapkamer inspiratie

Open slaapkamer van loft in Tokyo


Van de week hebben we geschreven over dat sommige ruimtes van woningen en appartementen zo geweldig zijn zoals loft appartementen en klassieke herenhuizen. Vandaag willen we een slaapkamer laten zien, die precies daaraan voldoet. De slaapkamer van een geweldig loft appartement gelegen in het centrum van Tokyo!

Open slaapkamer van loft in Tokyo

Open slaapkamer van loft in Tokyo

Stoere open loft ruimte

Het loft appartement hebben we gespot op Airbnb, waar het aangeboden wordt om geboekt te worden tijdens je citytrip in de Japanse hoofdstad. Zoals gezegd is de ruimte geweldig, met de grote industriële ramen, open speelse indeling en wit geschilderde betonnen muren. Daar komt ook nog eens bij dat nonchalant stoer is ingericht met toffe meubels en accessoires.

Het is een open loft, waarbij de slaapkamer, woonkamer en keuken zich in dezelfde open ruimte bevinden. Daar vanuit heb je zelfs uitzicht op de badkamer, omdat de buitenwand volledig uit glazen schuifdeuren bestaat. Hierdoor heb je het ultieme loft gevoel.

Open slaapkamer van loft in Tokyo

Stalen roomdivider

De slaapkamer is ingericht op een verhoogd gedeelte. Er is een brede ingang open gelaten, terwijl zowel aan de linker- als rechterkant een stoere transparante roomdivider is geplaatst van staal.

De inrichting van de slaapkamer is eenvoudig en nonchalant. Centraal is het grote tweepersoonsbed geplaatst. Aan de rechterkant vind je een open kledingkast en links vind je de toegang tot het balkon. Veel meer heb je hier niet nodig!

Open slaapkamer van loft in Tokyo

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam