Industrieel interieur, Keuken inspiratie, Landelijk interieur

Open landelijke keuken in industriële woonkamer


Last Updated on december 2, 2015 by

Deze mooie keuken heb ik gevonden tussen de projecten van Pavonetti Design. Een van hun projecten was het ontwerp van een vrijstaande woning gelegen in Austin, Texas in de Verenigde Staten. De gevel van de woning bestaat volledig uit houten planken, die voor een warme traditionele sfeer zorgt. Het interieur daarentegen is gekenmerkt met veel industriële details. De keuken is eigenlijk het enige wat je zou kunnen omschrijven als traditioneel landelijk.

Open landelijke keuken in industriële woonkamer

U-vormige keuken

Het is een open u-vormige keuken aan de grote woonkamer. Het plafond boven de woonkamer is super hoog, waardoor je een bijzonder ruimtelijk effect ervaart. De keuken heeft een lager plafond, maar door de houten balken is het toch een hele mooie ruimte.

Blauwe keukenkasten

Er is gekozen voor stijlvolle blauwe keukenkasten, afgewerkt met een houten werkblad en zwart deurgrepen. In plaats van bovenkasten, hebben ze hier twee lange houten open planken opgehangen. De grote witte rechthoekige wastafel past perfect bij de traditionele landelijke stijl van de keuken.

De keuken aan de kant van de woonkamer, wordt gebruikt als bartafel. Hieraan staan dan ook drie stoere gele industriële krukken.

Open landelijke keuken in industriële woonkamer

Open landelijke keuken in industriële woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam