Interieur ideeën, Keuken inspiratie, Kinderkamer inspiratie, Modern interieur, Slaapkamer inspiratie, Woonaccessoires, Woonkamer inspiratie

Opbergvakken aan de muur


Het Scandinavische merk Hay was met het Stacked module vakken systeem een van de eersten die ermee kwamen. Sindsdien zie je dat er steeds meer merken en woonwinkels een soortgelijk systeem in hun assortiment hebben. Ze zijn niet alleen erg praktisch voor het opbergen van spullen, maar het ziet er ook nog eens erg leuk en decoratief uit. Als je de vakken op een leuke manier combineert, heb je daarmee zelfs een bepaalde vorm van muurdecoratie!

Opbergvakken aan de muur

opbergvakken-muur

Vakken aan de muur

Vakkenkastjes aan de muur

Witte vakken aan de muur

Het leuk van opbergvakken aan de muur, is dat je helemaal zelf mag bepalen hoe je ze wilt monteren. Symmetrisch, a-symmetrisch, combinatie van verschillende soorten vakken, afwisseling met andere items zoals fotolijstjes of posters. Het is allemaal mogelijk!

A-symmetrische kisten

Houten kistjes aan de muur

De vakken zijn bovendien geschikt voor alle ruimtes in huis. In de woonkamer is het bijvoorbeeld erg leuk voor de muur achter de bank, in de keuken boven het aanrecht, in de slaapkamer achter het bed en ook in de hal en kinderkamer kunnen vakken aan de muur erg praktisch en mooi zijn.

Kistjes aan de muur

Kubussen aan de muur

Muur kubussen

Muur opbergvakken

Bron: Eenigwonen.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam