Keuken inspiratie

Op zoek naar een zwarte microgolfoven? 5x Zwarte magnetrons!


Zwarte microgolfoven

Een microgolfoven, ook wel bekend als de magnetron, is altijd handig om in huis te nemen. Daarmee kan je namelijk heel eenvoudig en snel gerechten opwarmen. Bij het kopen van een nieuwe microgolfoven zijn er verschillende aspecten waar je op moet letten. Wil je bijvoorbeeld een inbouwmagnetron of een vrijstaande magnetron? Wil je een combinmagnetron? Wat is de inhoud? Heeft het extra functies zoals grill of stoom? Noem maar op.

Daarnaast speelt het ontwerp natuurlijk ook een belangrijke rol. Hoe ziet het eruit? En wat voor kleur heeft het? Als je een moderne zwarte keuken hebt, wat tegenwoordig een trend is, dan zou een zwarte microgolfoven het mooiste zijn. Ben jij op zoek naar een zwarte microgolfoven? Wij hebben de mooiste zwarte magnetrons van de beste merken voor je op een rijtje gezet!

1. Whirlpool combimicrogolfoven MWP 103 B zwart

Dit is de zwarte Whirlpool MWP 103 B combimicrogolfoven, die de normale magnetron opwarmfunctie combineert met Grill en kwartsgrill. De ovenruimte heeft een inhoud van 20 liter met een draaiplateau van Ø 25 cm.

Prijs: €119,-

Lees er hier meer over.

zwarte microgolfoven Whirlpool combimicrogolfoven MWP 103 B zwart

zwarte microgolfoven Whirlpool combimicrogolfoven MWP 103 B zwart

2. Panasonic Microgolfoven NN-K37HBMEPG zwart

De Panasonic NN-K37HBMEPG-B is een vrijstaande zwarte magnetronoven, waarmee je gerechten eenvoudig en snel kunt opwarmen en ontdooien. Daarnaast heeft het een handige grillfunctie, die ideaal is voor het grillen van bijvoorbeeld groente of het opwarmen van een kant en klare lasagne. De inhoud van deze Panasonic magnetron is 23 liter met een draaiplateau van Ø 28,8 cm.

Prijs: €119,-

Lees er hier meer over.

zwarte microgolfoven Panasonic Microgolfoven NN-K37HBMEPG zwart

Panasonic Microgolfoven NN-K37HBMEPG zwart

3. Whirlpool Combimicrogolfoven Supreme Chef MWP 339 B zwart

Ben je op zoek naar een zwarte magnetronoven die alles kan? Hieronder zie je de Whirlpool Combimicrogolfoven Supreme Chef MWP 339 B. Daarmee kan je niet alleen heel eenvoudig en snel gerechten opwarmen, bereiden, ontdooien en gratineren – het heeft ook een grill-, hete lucht- en stoomfunctie. Dankzij de 6th sense-technologie wordt de bereidingstijd en vermogen automatisch aangepast volgens het gerecht. Het heeft een inhoud van 33 liter en een draaiplateau van Ø 36 cm.

Prijs: € 279,-

Lees er hier meer over.

Zwarte microgolfoven Whirlpool Combimicrogolfoven Supreme Chef MWP 339 B zwart

Whirlpool Combimicrogolfoven Supreme Chef MWP 339 B zwart

4. Domo Microgolfoven DO2431 zwart

Liever een eenvoudige zwarte magnetron met de belangrijke basisfuncties? Dan is de Domo Microgolfoven DO2431 een goede optie. Het heeft een vermogen van 900 watt, een inhoud van 30 liter en een draaiplateau van Ø 31.5. De timer kan je instellen tot maximaal 30 minuten. Eenvoudig en functioneel met een mooi zwart ontwerp.

Prijs: € 119,95,-

Lees er hier meer over.

zwarte microgolfoven Domo Microgolfoven DO2431 zwart

Domo Microgolfoven DO2431 zwart

5. Whirlpool Microgolfoven Cook 30 MWP 301 B zwart

De zwarte Whirlpool Microgolfoven Cook 30 MWP 301 B is voorzien van verschillende handige functies, zoals de Popcorn-, yoghurt- en warmhoudfunctie. Ook de de autoclean functie is erg handig, die de magnetron automatisch reinigt en onaangename geuren verwijdert. Daarnaast heeft het 18 voorgeprogrammeerde recepten. De Whirlpool Cook 30 MWP 301 B microgolfoven heeft een inhoud van 30 liter en een draaiplateau van Ø 31,5 centimeter.

Lees er hier meer over.

zwarte microgolfoven Whirlpool Microgolfoven Cook 30 MWP 301 B zwart

Whirlpool Microgolfoven Cook 30 MWP 301 B zwart

Bekijk ook:
Beste wasmachine 2020
Zwarte keukens
15x Zwarte kozijnen
Zwarte muren
10x Zwarte vloer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam