Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie

Normale Scandinavische penthouse slaakamer


Bij Zweedse makelaar Alexander White stond een luxe appartement te koop voor maar liefst 1.7 miljoen dollar. Voor dat bedrag krijg je groot 6-kamerappartement, ingericht met een typische Scandinavische stijl en heel veel karakter. Hieronder laat ik jullie de grootste slaapkamer zien.

Wat ik erg bijzonder vind van dit appartement is dat het tóch lekker normaal is. De meeste penthouses zien er meestal heel luxe uit. Hier ziet alles er wel super goed uit, maar als je alle ruimtes individueel bekijkt, dan zijn zijn ze allemaal eigenlijk vrij ‘normaal’.

Normale Scandinavische penthouse slaakamer

Inrichting

In deze slaapkamer zie je dat de mooie lichte houten vloer gecombineerd wordt met strakke witte muren. Eigenlijk net als de rest van het appartement. Bij binnenkomst zie je aan de rechterkant strakke witte inbouwkasten, die van de vloer helemaal tot aan het plafond lopen. Tegenover deze kasten is het bed geplaatst. Aan beide kanten van het bed zie je twee grote stoere zwarte vloerlampen. Deze worden als nachtlampen gebruikt, maar fungeren ook als hoofdverlichting van de slaapkamer.

De muur aan de linkerkant van het bed is bekleed met grote ronde houten haken van Muuto. Deze haken worden gebruikt om de tassencollectie aan te hangen. Niet alleen functioneel, maar ook super decoratief. Super leuk gedaan.

Normale Scandinavische penthouse slaakamer

Normale Scandinavische penthouse slaakamer

Bron: Alexanderwhite.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam