Slaapkamer inspiratie

Muurtje achter bed


De muur achter het bed kan op verschillende manieren ingericht worden. Sommigen monteren een wandplank aan de muur, anderen laten het leeg, weer anderen behangen het, noem maar op. Vandaag wil ik jullie inspireren met een erg origineel idee, wat je kunt toepassen achter je bed, namelijk het bouwen van een laag muurtje. Je zou het een beetje kunnen vergelijken met zo’n muurtje in het toilet, waar het hangtoilet aan hangt.

Muurtje achter bed

Muurtje achter bed

Muurtje achter bed

Extra nachtkastje

De hoogte van het muurtje is afhankelijk van de hoogte van je bed. Meestal zal dit ongeveer tussen de meter en anderhalve meter zijn. Dit is belangrijk omdat je er gemakkelijk bij moet kunnen komen, terwijl je op je bed ligt. Het muurtje gebruik je namelijk als nachtkastje. Althans, als extra nachtkastje. Want veel mensen hebben hiernaast ook nog normale nachtkastjes naast het bed.

Muurtje achter bed

Muurtje achter bed

Op het muurtje achter je bed kan je van alles plaatsen. Boeken, schilderijen, fotolijstjes, nachtlampje, leesbril, noem maar op. Het is niet alleen handig, maar het ziet er ook nog eens erg stijlvol uit in je slaapkamer.

Er zijn verschillende manieren om het muurtje mooi te laten integreren in je slaapkamer. Je kan het muurtje over de gehele breedte van je slaapkamer bouwen. Het mooiste is dan om dezelfde kleur te schilderen als de bestaande muur. Het is ook mooi als je de breedte van je bed neemt. Op die manier lijkt het alsof het onderdeel van je bed is. Het wordt dan een soort hoofdsteun wat je creëert.

Muurtje achter bed

Muurtje achter bed

Muurtje achter bed

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam