Badkamer inspiratie, Modern interieur

Mooie, strakke, moderne en minimalistische badkamer


Het leuke van interieurontwerp, is dat het super veelzijdig is. Als je liefhebber bent van een bepaalde stijl, betekent niet gelijk dat je een heel andere stijl niet mooi vindt. Zo hadden we laatst een hele mooie klassiek chique badkamer laten zien, ontworpen door Redeco. Vandaag gaan we een kijkje nemen in een andere badkamer, die er totaal anders uitziet. Een super strakke, moderne en minimalistische badkamer, die we ook helemaal geweldig vinden!

Mooie, strakke, moderne en minimalistische badkamer

Natuurlijke kleuren

Deze mooie badkamer hebben we gevonden bij Ruslan Kovalchuk. Het interieur- en architectenbureau had vorig jaar het interieurontwerp gerealiseerd voor een appartement gelegen in Kiev. De interieurontwerpers hebben een interieur ontworpen, gekenmerkt door strakke minimalistische lijnen, en mooie warme natuurlijke kleurtinten. En zo zou deze mooie moderne badkamer ook omschreven kunnen worden.

Mooie, strakke, moderne en minimalistische badkamer

Betonlook tegels en houten tinten

De badkamer is niet super ruim, maar ook niet heel klein. De lichte tegels spelen daarbij ook een belangrijke rol. Er is gekozen voor stoere lichtgrijze betonlook tegels, waarmee zowel de vloer als de wanden zijn betegeld. Deze tegels geven de badkamer een strakke minimalistische basis. Er is één wand die volledig bekleed is met strakke moderne wandpanelen. De helft van de wandpanelen zijn strak grijs, terwijl de andere helft bekleed is met mooie houten wandpanelen. Hier tegenaan is het toilet gemonteerd. Ook de grote wand bij de inloopdouche is met dezelfde houten wandbekleding bekleed. Hierdoor heeft de badkamer een warme uitstraling gekregen.

Mooie, strakke, moderne en minimalistische badkamer

Zwevende wastafelmeubel

Het hout vind je bovendien ook terug bij de wastafel. Er is namelijk een op maat gemaakte zwevende wastafel gerealiseerd, die afgewerkt is met stijlvolle houten ladekasten. Dit hebben ze gecombineerd met een strak en minimalistisch werkblad, een geïntegreerde wastafel, een inbouwkraan, en een grote wandspiegel daarboven.

Luxe inloopdouche

De inloopdouche is ingericht in de grote nis naast de deur. De helft is gekaderd met behulp van een moderne glazen douchewand. Dankzij de de luxe regendoucheset, met de grote regendouche in het plafond, ziet de inloopdouche er erg luxe uit. Met een ledstrip aan de rand van het plafond, wordt deze luxe uitstraling benadrukt.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam