Modern interieur, Scandinavisch interieur, Woonkamer inspiratie

Mooie moderne woonkamer door Day True


In de portfolio van architectenbureau Day True Architectural Interiors, hebben we onderstaande woonkamer gevonden. Het architectenbureau heeft een super mooi modern appartement ingericht, gelegen in een fijne buurt in west Londen. Er is in nieuwe indeling gemaakt, met een centrale woonruimte, waar de woonkamer gecombineerd is met de open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Vandaag laten we zien hoe je dezelfde look kunt creëren als deze woonkamer!

Mooie moderne woonkamer door Day True

Licht interieur

Een belangrijke wens van de bewoner, was om een lichter appartement te creëren. De woonkamer is een rechthoekige ruimte, met ramen aan twee kanten. Je hebt hier dus in ieder gevoel voldoende natuurlijke lichtinval. Om het lichteffect door te trekken in de woonkamer, hebben de ontwerpers gekozen voor een basis, bestaande uit strak gestuukte en wit geverfde muren, gecombineerd met een hele warme visgraat houten vloer.

Mooie moderne woonkamer door Day True

Gezellige zithoek

Aan één kant is de sfeervolle zithoek van de woonkamer ingericht. Op het lichte vloerkleed vind je verschillende stijlvolle moderne meubels, zoals de grote lichte hoekbank, de stoere salontafel met het zwarte stalen frame, de blauwe loungestoel en de bijzettafel. Hieronder hebben we een aantal mooie meubelen van Woonenzo, waarmee je dezelfde look kunt creëren in jouw woonkamer. De grote TV is strak aan de muur gemonteerd.

Mooie moderne woonkamer door Day True

Mooie moderne woonkamer door Day True

Moderne open keuken en eethoek

Aan de andere kant vind je de open keuken. Een moderne strakke lichtgrijze keuken, bestaande uit lage keukenkasten, hoge wandkasten, én een kookeiland. Daar zijn twee stijlvolle gouden barkrukken aan geschoven, waardoor het eiland als een soort ontbijtbar gebruikt kan worden. De eethoek is naast de keuken ingericht. Daar wordt vooral gebruikt gemaakt voor het avondeten. Een stoere eettafel met een houten werkblad een een zwarte stalen frame, waar een zestal zwarte Eames stoelen omheen staan.

Mooie moderne woonkamer door Day True

Lichtplan

Het lichtplan is ook een belangrijk onderdeel in deze woonkamer. Er is gekozen voor een combinatie van ledstrippen aan de randen van het plafond, verschillende mooie plafondlampen boven de eettafel en keuken, en een grote vloerlamp in de zithoek.

Mooie moderne woonkamer door Day True
Bron: Daytrue.com | Fotografie: Gary Summers

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam