Keuken inspiratie, Landelijk interieur, Scandinavisch interieur

Mooie lichtgroene keuken


Twintig jaar geleden moet je er niet aan denken, een groene keuken. Maar groene keukens zijn tegenwoordig helemaal hot. Groen lijkt wel het nieuwe wit of grijs voor keukens. We hebben hier al een aantal hele mooie voorbeelden van laten zien. De droomkeuken met mintgroene keukenkasten, eiland en apparatuurwand is daar één van, die je als liefhebber van groen écht gezien moet hebben. Vandaag willen we een andere mooie groene keuken laten zien, die ook geweldig mooi is. Kijk mee en wordt verliefd!

Mooie lichtgroene keuken

Het is de keuken van een super leuk ingericht appartement uit Zweden. Een karakteristiek appartement uit 1900 met een woonoppervlak van 93m2. Het appartement is volledig verbouwd en in 2016 is ook de hele keuken gerenoveerd. De keuken is middels een brede open deuropening bereikbaar vanuit de woonkamer, waardoor er een soort half open keuken is ontstaan. Het hele appartement is voorzien van een gerestaureerde lichte houten vloer, gecombineerd met strakke witte muren. Deze combinatie tref je ook aan in de keuken.

Mooie lichtgroene keuken

Lichtgroene keukenkasten, RVS apparatuur en marmeren werkblad

Het is een heerlijke ruime en lichte keuken. Naast een groot raam, heb je hier ook toegang tot een klein, maar super fijn balkonnetje. Er is gekozen voor een l-vormige hoekopstelling van het Zweedse Ballingslöv, bestaande uit zowel lage lichtgroene keukenkasten, een wandkast en een hoge kast, waar onder andere de RVS koelkast in verwerkt is.

Aan de linkerkant vind je de spoelbak. Een diepe landelijke witte spoelbak, die perfect past bij de stijl van de keuken. Boven de spoelbak is een super leuk doorkijk raampje aanwezig, waar je uitkijk hebt op de hal.

Mooie lichtgroene keuken

Mooie lichtgroene keuken

Witte metrotegels aan keuken achterwand

De lichtgroene kasten geeft de keuken een hele frisse uitstraling, vooral gecombineerd met het carrara witte marmeren werkblad, het grote RVS fornuis en de bijbehorende afzuigkap van SMEG. De keuken achterwand is tot een hoogte van ongeveer vijftig centimeter betegeld met leuke witte metrotegels.

Het is een vrij ruime keuken, dus hebben ze er ook een grote eettafel geplaatst op een zwart vloerkleed. Een mooie moderne zwarte eettafel op schragen, met daaromheen acht stijlvolle zwarte café stoelen.

Mooie lichtgroene keuken

Mooie lichtgroene keuken

Mooie lichtgroene keuken

Mooie lichtgroene keuken

Mooie lichtgroene keuken

Mooie lichtgroene keuken

Mooie lichtgroene keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam