Badkamer inspiratie, Modern interieur, Vintage interieur

Mooie l-vormige badkamer


De meeste badkamers zijn rechthoekig, en hierdoor makkelijk in te delen en in te richten. Er zijn echter ook mensen die een badkamer hebben, die een iets andere vorm hebben. Vandaag willen we een l-vormige badkamer laten zien. Een l-vormige badkamer betekent natuurlijk niet per definitie dat het lastig is om het in te richten, maar je moet er tóch op een bepaalde andere manier naar kijken. Ze zijn er hier in ieder geval erg goed mee omgegaan. Kijk snel verder en vertel ons wat jullie ervan vinden!

Mooie l-vormige badkamer

Ruimtelijke badkamer

Het badkamerontwerp is gerealiseerd door Claudia Dorsch Interior Design, als onderdeel van het ontwerp van een maisonnette appartement. Deze badkamer is ingericht op de bovenverdieping, waar ook de slaapkamers te vinden zijn. Je hebt hier te maken met schuine wanden, maar omdat het plafond vrij hoog is, heb je er eigenlijk weinig last van. Sterker zelfs, de schuine muren geven de badkamer een leuke en speelse uitstraling. Vooral in combinatie met de glazen bouwstenen muren op de hoek van de badkamer.

Mooie l-vormige badkamer

Zwart witte badkamer

De ontwerpers hebben gekozen voor een zwart wit kleurenpalet. Voor de vloer is er gekozen voor stoere zwarte zeshoekige hexagon tegels. Deze tegels lopen door op de muur in de inloopdouche. Dit hebben ze gecombineerd met hoogglans witte visgraat tegels aan de overige muren. Twee tegeltrends, die in deze badkamer een hele chique combinatie vormen.

Inloopdouche, vrijstaand bad en wastafel

De inloopdouche is voorzien van een stoere glazen douchewand met zwarte stalen kozijnen, een luxe mat zwarte regendouche set en in de muur is een handig nisje gecreëerd. Ook de zwarte designradiator is aan de muur in de inloopdouche gemonteerd.

Mooie l-vormige badkamer

Naast de douche vind je het moderne hangtoilet, gecombineerd met een zwarte wc-rol houder, zwart bedieningspaneel en ook aan deze muur is exact hetzelfde nisje gecreëerd.

Het bad vind je precies op de hoek van de l-vorm. Een modern ovaalvormig vrijstaand bad met een stoere zwarte vrijstaande kraan. Op de hoek is ook een grote spiegelwand gemaakt, die deze badkamer nóg ruimtelijker maakt. Boven het bad is een klein raampje aanwezig, gedecoreerd met stoere zwarte houten shutters.

De wastafel is in de hoek geplaatst, op een stoere vintage houten badkamermeubel met vier kleine ladekasten. Ook daar vind je zwarte elementen in de vorm van een zwarte inbouwkraan, een grote zwarte ronde spiegel en een zwarte wandlamp.

Bron: Claudiainteriors.co.uk | Fotografie: Astrid Templier

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam