Badkamer inspiratie, Industrieel interieur, Interieur ideeën, Keuken inspiratie, Modern interieur, Rustiek interieur, Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie, Woonkamer inspiratie

Mooie grijze vloeren


Een mooie grijze vloer heb je in heel veel soorten. Of je nou een marmoleum, giet, houtenvloer neemt, de kleur grijs vormt een perfecte basiskleur voor je inrichting en je kunt er alle kanten mee op.
Grijs is natuurlijk ook een kleur die je in elke stijl kunt toepassen. Of het gaat om een moderne, rustieke, of vintage stijl. Het past er allemaal bij! Vandaag heb ik wat mooie foto’s voor jullie op een rijtje gezet zodat jullie kunnen zien hoe mooi een grijze vloer kan zijn!

Mooie grijze vloeren

Elke vloer eigen budget

Vaak hebben mensen natuurlijk ook te maken met een budget. Daarom is bijvoorbeeld een gietvloer niet voor iedereen weggelegd omdat het nogal een vermogen kan kosten. Daarom zou je als alternatief bijvoorbeeld voor een marmoleum vloer kiezen. Het resultaat is niet helemaal hetzelfde, maar het komt er wel mooi bij in de buurt.
Wil je voor een wat romantische stijl? Dan kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld je houtenvloer op te schuren en deze in de een grijze lak te zetten. Ook heel erg mooi en geeft een unieke uitstraling!

Mooie grijze vloeren

Mooie grijze vloeren

Mooie grijze vloeren

Mooie grijze vloeren

Mooie grijze vloeren

Mooie grijze vloeren

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam