Badkamer inspiratie, Modern interieur

De mooie badkamers van Yoga Weeks


Vandaag willen we jullie inspireren met de badkamer ontwerpen van Yoga Weeks. Yoga weeks is een heel bijzonder hotel gelegen in Barcelona. Zoals de naam als doet vermoeden, is het hotel volledig gericht op Yoga! Als je een grote Yoga fan bent, dan is Yoga Weeks, gelegen in het centrum van Barcelona, in het Raval district, ideaal voor jou. Een leuke bijkomstigheid is dat het interieur geweldig mooi is. De zeven slaapkamers, de yoga kamers, de buitenruimtes, en ook de twee super leuke badkamers!

De mooie badkamers van Yoga Weeks

Zwart witte muren met patroontegels

Yoga Weeks is gevestigd in een prachtig karakteristiek pand, wat typerend is in deze mooie wijk. Dat is echter niet te zien in de badkamers. De ontwerpen zijn namelijk super strak en modern, door het gebruik van mooie moderne materialen. In de ene badkamer zijn de strak afgewerkte wanden zwart geschilderd, terwijl de andere badkamer witte muren heeft gekregen. In beide kamers zijn deze muren gecombineerd met super leuke patroontegels met zwart witte driehoekjes.

De mooie badkamers van Yoga Weeks

Houten elementen

Dit klinkt erg zwart wit, maar met houten elementen is er ook meer warmte en sfeer toegevoegd aan de badkamer. De houten badkamermeubel met de houten laden is daar een mooi voorbeeld van, net als de bijbehorende houten wandspiegel daarboven.

Beide badkamers zijn voorzien van een ruime inloopdouche, een glazen douchescherm, en een luxe regendoucheset. Voor het ophangen van de handdoeken zijn eenvoudige, maar erg leuke wandhaakjes aan de muur opgehangen bij de inloopdouche.

De mooie badkamers van Yoga Weeks

Na het zien van deze twee mooie badkamers, ben je zeker ook benieuwd hoe de rest van het interieur eruitziet van Yoga Weeks? Hieronder kan je een kijkje nemen in de mooie slaapkamers, de prachtige eetkamer, en de heerlijke buitenruimte. Als interieurliefhebber zal je je ogen uitkijken in die ruimtes. Leuke vintage tegeltjes, mooie meubels, stijlvolle accessoires…

Fotografie: Nini LaMira

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam