Huis inrichting, Keuken inspiratie, Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie, Woonkamer inspiratie

Mooi klein appartementje


Bij de wereldwijd bekende Zweedse makelaar Fantastic Frank heb ik dit mooi klein appartementje gevonden, die in Stockholm te koop stond. Inmiddels is het helaas voor de liefhebbers alweer verkocht. In samenwerking met fotograaf Maria Kangärde en stylist Jessica Silver Saga, heeft de makelaar dit appartementje op een bijzondere wijze gepositioneerd. Als een super mooi klein appartementje, met een praktische indeling, en voorzien van een simpele stijlvolle Scandinavische inrichting. Enjoy!

Mooi klein appartementje

Mooi klein appartementje

Het kleine appartement heeft een woonoppervlak van slechts 43m2. En het heeft slechts anderhalve kamers. Een woonkamer en een super kleine slaapkamer. Omdat je het geen volwaardige slaapkamer kan noemen, wordt het ook als halve kamer geteld.

Halve slaapkamer

De slaapkamer is namelijk ingericht in een klein nisje in de woonkamer, die wel afgescheiden is middels grote witte schuifdeuren. Als de schuifdeuren open zijn, vind je er alleen een tweepersoonsbed.

Vanwege de beperkte ruimte, is er bewust gekozen om het appartement lekker Scandinavisch wit te houden. Mede hierdoor, en ook dankzij het licht, voelt de 43m2 niet super krap.

Decoratie ideeën

In de woonkamer vind je allerlei leuke decoratie ideeën, die het kleine appartement echt leuk maken. De open vakken van Muuto bijvoorbeeld, of de Tulip salontafel. En aan de muur waar de witte bank tegenaan staat, is een smalle rails geplaatst waar een drie tal schilderijen in verschillende formaten zijn geplaatst.

Mooi klein appartementje

Mooi klein appartementje

Mooi klein appartementje

Mooi klein appartementje

Mooi klein appartementje

Mooi klein appartementje

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam